Gurul marketingului si vanzarilor in SUA vine pentru prima oara in Romania!

Cea de-a 6a editie a Conferintei „Marketing in Direct” (25 septembrie 2014, Clubul Diplomatic Bucuresti) are ca tema „Image no more... just sales” si prezinta tehnicile si trucurile prin care poti atrage consumatorul.
Invitatul special al acestei editii este celebrul Jay Abraham, fondator si CEO al Abraham Group, Inc. (Los Angeles, California), autor a 3 best-seller-uri dedicate marketingului si managementului. Jay si-a dedicat intreaga cariera rezolvand probleme si salvand companii. Cu peste 10.000 clienti in mai mult de 400 de industrii in intreaga lume, Jay a studiat si a gasit rezolvarea oricarei intrebari pentru orice tip de afacere.  Jay detine capacitatea indiscutabila de a mari cifra de afaceri si succesul oricarui business - Forbes l-a numit "The Real Thing" si l-a listat in Top 5 Executive Coaches din America.
Punctul lui forte este abilitatea e a gandi "way outside the box" sau "way inside the box" pentru ca descopera active nebanuite, oportunitati trecute cu vederea si posibilitati subevaluate. Este autorul a peste 15.000 povesti de succes individuale, castigand pentru clientii sai miliarde de dolari.

Jay Abraham a sustinut seminarii in Anglia, Australia, Bali, Canada, China, Japonia, Malaezia, Singapore si mai mult de 100 de programe in Statele Unite. Iata ca vine pentru prima oara si in Romania, la invitatia More than Pub - organizatorul Conferintei „Marketing in Direct”.

Jay Abraham: „Abia astept sa cunosc Romania si pe specialistii ei in comunicare si vanzari, care vor fi prezenti la Conferinta.
Cred ca am multe lucruri sa la impartasesc si, in acelasi timp, multe de aflat despre cum difera piata romaneasca de alte piete europene. O sa vorbesc despre cele patru arii vitale ale imbunatatirii performantelor - Strategie, Inovatie, Marketing si Management.”

Ca lider recunoscut prin energie si viziune, Jay Abraham si-a demonstrat capacitatea critica de a stimula gandirea si executia avangardista atat in organizatiile mari, cat si in cele mici. El intelege cum sa se focuseze pe avantajele fiecarei organizatii, in timp ce controleaza si minimalizeaza dezavantajele riscului. Jay beneficiaza de o rara capacitate de a descoperi implicatiile, corelatiile, aplicatiile, oportunitatile si punctele slabe din orice plan de afaceri.
A stabilit cu succes relatii benefice cu parteneri strategici importanti, si a dezvoltat planuri de afacere geniale pentru multe companii, prin conceptul strategic de "Power Partnering".

Munca de o viata a lui Jay a fost dedicata afacerilor in crestere, a avansarii in cariera si a dezvoltarii personale. A cucerit o intreaga generatie de consultanti si experti in marketing, Investors Business Daily spunand probabil cel mai bine: "stie cum sa obtina rezultate maxime cu eforturi minime". Iar Harvey MacKay (antreprenor legendar si NY Times Best Selling Author): „Jay este Magicianul Numarul Unu al Marketingului American.”

Poti beneficia acum de experienta lui Jay Abraham participand la cea de-a 6-a editie a Conferintei „Marketing in Direct” (25 septembrie 2014, la Clubul Diplomatic, incepand cu ora 9.00).
Inscrierile se pot face accesand link-ul http://www.marketingindirect.ro/inscrieri/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod