Grand Cinema & More trimite un iubitor de balet la Teatrul Bolshoi din Rusia

Câștigătorul concursului se va bucura de două bilete la spectacolul Lacul Lebedelor și de o călătorie memorabilă la Moscova.
Între 6 octombrie și 14 decembrie, Grand Cinema & More a pregătit iubitorilor de balet un premiu irezistibil: unul dintre spectatorii transmisiunilor cinematografice de la Teatrul Bolshoi va fi răsplătit cu două bilete la spectacolul „Lacul Lebedelor” din 25 ianuarie 2015, chiar la legendarul teatru din Moscova.

Grand Cinema & More, primul cinematograf din România care are în portofoliu o stagiune culturală, își întărește și în acest an promisiunea de a oferi spectatorilor ocazia de a participa la cele mai importante evenimente culturale ale anului. De aceea, pe lângă transmisiunile exclusive în București de pe scena Teatrului Bolshoi, Grand Cinema & More oferă unui spectator două bilete la celebrul teatru și o călătorie memorabilă la Moscova în perioada 24-26 ianuarie 2015.


Excursia oferită drept premiu include transport cu avionul și cazare pentru două zile.
Câștigătorul concursului va putea viziona „Lacul Lebedelor”, unul dintre spectacolele de marcă ale teatrului Bolshoi, care a avut premiera mondială pe scena acestuia, în anul 1877. Interpretarea semnată de Bolshoi este considerată un adevărat reper în lumea baletului. Coregrafia piesei a fost creată de marele maestru Yuri Grigorovich, directorul artistic și coregraful principal al celebrului teatru din Moscova. Reprezentația va avea loc pe 25 ianuarie 2015 și va putea fi vizionată în direct și de către iubitorii de balet din București, în exclusivitate la Grand Cinema & More.

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să achiziționeze, între 6 octombrie și 14 decembrie, un bilet la una dintre reprezentațiile Teatrului Bolshoi transmise la Grand Cinema & More și să completeze formularul special.
Pentru fiecare bilet achiziționat, aceștia vor primi câte un talon de participare. Spectacolele care fac parte din acest concurs și care sunt transmise doar la Grand Cinema & More sunt: „Legenda Dragostei” (26 octombrie 2014), „Fiica Faraonului” (23 noiembrie 2014), „La Bayadere” (7 decembrie 2014), „Spărgătorul de nuci” (21 decembrie 2014), „Lacul lebedelor” (25 ianuarie 2015), „Romeo și Julieta” (8 martie 2015) și „Ivan cel groaznic” (19 aprilie 2015). Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, iar premiul îi va fi înmânat pe data de 21 decembrie 2014, în deschiderea transmisiunii în direct a spectacolului „Spărgătorul de nuci” de la Grand Cinema & More.

Stagiunea culturală 2014-2015 a Grand Cinema & More cuprinde atât spectacole de operă, balet și teatru sau teatru pentru copii, cât și spectacole de improvizație și evenimente speciale.
Grand Cinema & More continuă să ofere publicului o experiență culturală alternativă, care impune un nou standard în ceea ce privește divertismentul din oferta centrului comercial Băneasa Shopping City.  
Mai multe detalii despre concurs, precum și despre stagiunea culturală de la Grand Cinema & More pot fi găsite pe www.grandentertainment.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod