Giulia Nahmany si-a accidentat iubitul cu scuterul si l-a azvarlit in lanul de porumb! VIDEO

Giulia Nahmany a provocat un incident rutier in urma caruia la accidentat pe cel ce i-a devenit ulterior iubit. Scena incredibila a avut loc in cadrul filmului “Love by Design” in care romanca joaca rolul principal si care va avea premiera vineri in cinematografele din Romania.
Conform scenariului, personajul pe care il interpreteaza, Danielle, mergand cu scuterul pe o sosea de langa Biertan, se intersecteaza cu Adrian, un tanar englez interpretat de David Oakes. Acesta, circuland cu bicicleta din directia opusa, este aruncat astfel in lanul de porumb, accidentandu-se si ajungand ulterior la spital.

Odata recapatandu-si cunostinta, Adrian se indragosteste de Danielle, cei doi devenind ulterior un cuplu.

Scenele haioase fac parte din filmul „Love by Design”, o co-productie americano-romana in care Giulia Nahmany joaca alaturi de actori americani cunoscuti, printre care si Jane Seymour, renumita prin rolul avut in serialul Dr.
Quinn.

Giulia o interpreteaza pe Danielle Luca, o tanara din Romania care lucreaza la o revista de moda din New York. Aceasta isi pierde slujba din pricina unui complot, sefa ei, Jane Seymour, concediind-o, si este nevoita sa se intoarca acasa, in Romania.

Revazandu-se cu membrii familiei si cu prietenii, Danielle porneste intr-o calatorie de redescoperire, se indragosteste de Adrian (David Oakes) si ajunge sa lanseze o colectie vestimentara cu care da lovitura peste ocean.

Regia este semnata de Michael Damian, cel care a jucat in renumitul “Tanar si nelinistit” in rolul lui Danny Romalotti.

Filmul pune in valoare Romania la nivel international prin locurile superbe in care a fost turnat si va fi lansat in cinematografele din Romania pe 31 octombrie. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod