Gama Infant UNO la Conferințele Alfie Kohn

Pe 22 noiembrie 2014 a avut loc, la Hotel Crowne Plaza București, Conferința susținută de Alfie Kohn, unul dintre cei mai cunoscuți speakeri internaționali pe teme de parenting și educație. Prezentările s-au axat în jurul ideii de Parenting necondiționat, aducând în discuție concepte precum recompensă și pedeapsă, condiționare, amenințare și cooperare.
Evenimentul, organizat de Asociația Totul Despre Mame,  afost promovat pe site-ul www.totuldespremame.ro și pepagina de Facebook a Asociației, dar și pe site-urile șipaginile sponsorilor și ale partenerilor media.
Gama Infant UNO a fost prezentă la eveniment în calitate desponsor, ieșind în evidență cu un spider jucăuș, care asurprins esența gamei, în ansamblul ei, punând, în acelașitimp, în valoare caracteristicile fiecărui produs în parte.

La conferință au participat aproximativ 500 de persoane, în special mămici sau viitoare mămici, din categoria „premium”, cu venituri peste medie, active pe site-uri și forumuri de parenting, mari consumatoare de informații privind creșterea și  îngrijirea bebelușilor – adevărați influencer-i, atât în mediul virtual, cât și off-line, în cadrul comunităților demămici din care fac parte.
Astfel, Infant UNO a putut comunica eficient, către un public ce coincide cu target-ul său și care poate asigura diseminarea informațiilor despre produsele sale, prin generarea de word-of-mouth¸ către publicuri mai puțin active, dar receptive.

Pentru  a promova noua gamă și pentru a facilita discuțiile despre produsele sale, mămicile prezente au primit câte un pachețel conținând mostre de Infant UNOCremă și Infant UNO Ser fiziologic, dar și kitul de comunicareInfant UNO, format dintr-un flyer cu informații despreproduse, un sistem origami pentru copii, cu instrucțiuni deasamblare, dar și câte un brand reminder, sub forma unuicarnețel magnetic pentru frigider, cu logo-ul gamei –  toateacestea prezentate într-o mapă colorată, ce respectăcaracterul ludic al gamei.

Feedback-ul primit a fost unul pozitiv; majoritatea părinților care au vizitat standul au fost interesați de produsele Infant UNO, de compoziția acestora, de disponibilitatea lor pe piață.
Majoritatea întrebărilor au fost legate de ingrediente, substanțele naturale pe care mizează gama fiind apreciate de cea mai mareparte a vizitatorilor, dar și de prezența produselor în diverse farmacii. Produsele care au generat cel mai mare interes au fost Infant UNO Soluție pentru igiena auriculară și Infant UNO Gel gingival, pentru părinții cu copii foarte mici, dar și Infant UNO Jellyvit OMEGA 3 și Infant UNO Sfeclișor, în cazul părinților cu copii de peste 2 ani. Gama Infant UNO oferă o îngrijire delicată și sprijină dezvoltarea armonioasă a copilului încă din primele zile de viață, având în componență ingrediente naturale, care îl protejează și îl ajută să crească sănătos.
Mai multe informații despre produsele din gama Infant UNO puteți găsi pe site-ul www.infantuno.ro și în farmaciile partenere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod