Frumusețe profesională la început de primăvară

Anul acesta, luna martie este luna frumuseții și a feminității. Fie ca îți dorești să întâmpini primăvara cu o stare de spirit pozitivă, fie că plănuiești o schimbare de look surprinzătoare, te vei bucura să descoperi cea mai nouă surpriză marca El Studio, la SP Selective Days!
Patru zile la început de primăvară sunt rezervate pentru ca tu să te simți specială. Vino pe 4 martie la El Studio Floreasca, 6 martie la El Studio Moșilor, 10 martie la El Studio Tei sau 11 martie la El Studio Timpuri Noi, între orele 16:00 – 20:00, și descoperă ritualul complet System Professional by Wella (șamponat, mască și infuzie, coafat). Adaugă la acesta consiliere personalizată oferită de stiliștii salonului și o surpriză de la Wella, iar rezultatul va fi spectaculos! Toate acestea vor fi cadoul El Studio pentru tine!

Formată din specialiști atent selectați și pregătiți, echipa El Studio deține cunoștințele și experiența necesare pentru a le oferii clienților săi cele mai bune sfaturi în materie de look personal si ingrijire.
Calitatea serviciilor și a produselor utilizate, precum și atmosfera plăcută sunt garanția unei experiențe relaxante și a imaginii tale perfecte.

Beneficiază de promoție primele 30 de persoane care se înscriu pe Facebook pentru fiecare dintre cele patru zile menționate. Ritualul tău de frumusețe te așteaptă! Detalii pe: www.el-studio.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod