Frumoasele din Amadeus, in febra examenelor!

Doua din cele patru artiste care formeaza trupa Amadeus se confrunta in aceasta perioada cu emotiile examenelor. Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis au studiat in ultimele luni intensiv pentru a face fata cu brio testelor de la final de an scolar.
Bianca Gavrilescu a absolvit colegiul national de muzica George Enescu si trece acum prin emotiile Bacalaureatului, dorind sa continue studiile muzicale si sa urmeze, in toamna, Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti.

La randul ei, Naomi Anelis are in aceasta saptamana zi de zi examen pentru absolvirea anului 2 la Conservator, Facultatea de interpretare muzicala. Disciplinele la care este testata sunt istoria muzicii, jazz, forme muzicale si muzica de camera.

Bianca Gavrilescu canta la vioara si a cochetat in paralel cu modellingul, castigand titlul „Top Model Romania” si locul II la competitia internationala „Most Liked Model Awards” desfasurata la Cannes.

Tanara a prezentat pentru multi designeri consacrati precum Catalin Botezatu, Laura Olteanu, George Hojbota, Cristiana Purdescu, Andreea Dogaru si a participat la caravana Fashion TV la Monaco, Cannes, Roma, in Austria sau Ibiza.

Naomi Anelis este pasionata de pian si studiaza acest instrument la Conservator.

Imediat dupa incheierea perioadei examenelor, Bianca si Naomi vor urca din nou pe scena, alaturi de colegele lor, Andreea si Patricia, pentru a continua seria de concerte in tara si peste hotare, fiind una din trupele cele mai cerute pentru evenimente premium, de clasa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod