FMWG Party- 4ani de blogging

Pe data de 10 Octombrie, blogul From Mona With Gloss împlinește patru ani de activitate. Aceștia vor fi celebrați în cadrul unei petreceri glossy plină de surprize.

După cum și-a obișnuit cititorii, FMWG pregătește un party atent organizat, cu accent pe detalii și plin de glamour.

“Sunt foarte încântată să organizez încă o petrecere FMWG, de această dată cu ocazia împlinirii a 4 ani de activitate pe blog. Mă bucur să sărbătoresc acest eveniment alături de parteneri, colege din presă şi blogosferă, cititoare şi prieteni. From Mona with Gloss este un proiect special, pe care l-am văzut crescând cu drag în fiecare zi şi pentru care am planuri mari şi pe viitor.

Dar rămâne să le descoperim împreună pe parcurs. Până atunci ne vedem la party!” a spus Mona Croitoru, beauty blogger From Mona with Gloss.

In cadrul evenimentului participantele vor fi răsfățate la make-up corner-ul MAC, la hairstyling corner sau la cel de nails. De asemenea, ele vor putea savura brioșe și cocktail-uri FMWG, se vor putea poza în diverse ipostaze haioase la cabina foto și vor putea participa la tombolele special pregătite.

Evenimentul va conține și o prezentare de modă a designer-ului Georgiana Ioniță, dar și un moment special de dans susținut de One Beat Dance Studio.

Get your Glam on and let's have some #FMWGfun!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod