Floria – furnizor oficial al Casei Regale

Floria, cea mai mare florărie online din România, a primit titlul de Furnizor al Casei Regale. Certificatul a fost acordat de către Alteța Sa Principesa Margareta, în cadrul unei ceremonii ținute la Palatul Elisabeta, ca semn al recunoașterii calității produselor și serviciilor oferite de Floria în ultimul an. La eveniment, alaturi de Principesa Mostenitoare s-a aflat Alteta Sa Regala Principele Radu.
Colaborarea dintre Floria și Casa Regală a început încă din anul 2014, cand Floria a devenit partener al Casei Majestății Sale Regelui, statut premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial, și va continua pe durata a cel puțin trei ani. Astfel, până în 2018, toate buchetele și aranjamentele florale folosite de Casa Regală, în cadrul evenimentelor organizate, dar și cu alte diverse ocazii importante din viața Familiei Regale, vor fi de la Floria.

Florile mereu proaspete, livrarea rapidă, designul original și excepțional sunt cele mai importante caracteristici de care Casa Regală a ținut cont, în decizia de acordare a calității de "Furnizor al Casei Regale a României".
Din acest motiv, Floria își asumă responsabilitatea păstrării profesionalismului, seriozității și a standardelor înalte privind calitatea produselor oferite nu doar Casei Regale, ci și tuturor clienților săi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod