Fetele de la Amadeus se reinventeaza! Au un super show in care au investit peste 10.000 de euro!

Dupa 14 ani in care au cantat in formula de cvartet clasic si electric, cele patru frumoase artiste din trupa Amadeus se reinventeaza si lanseaza un nou concept de show. Si-au marit formula de spectacol si canta acum alaturi de un band live. Au muncit timp de un an de zile la acest proiect, insa toata stradania si asteptarea au meritat. O spun cei care au avut ocazia sa urmaresca spectacolul in premiera.
Andreea, Patricia, Bianca si Naomi au alaturi un tobosar care ofera ritm pieselor originale sau coverurilor, dar si pe Xenti Runceanu, fratele Andreei Runceanu, cel care compune si produce piesele formatiei, el evoluand in cazul de fata la clape si ca solist vocal.

Proiectul „Amadeus The Show” a fost construit pe parcursul ultimelor opt luni. Rezultatul este spectaculos. Bandul canta live pe o scena cu un ecran LED imens pe care se deruleaza proiectii grafice in ton cu cele patru capitole ale concertului.
Pentru un impact vizual si mai mare, apeleaza la jocuri de lumini si efecte speciale precum gheata carbonica.

Cele patru artiste schimba trei tinute, trecand de la rochii de seara albe, elegante, la rochii cu glitter auriu, extrem de sexy, si salopete negre din material paietat ce le pun in evidenta siluetele de manechine.

Cele patru artiste din Amadeus canta acum si cu voce si au adaptat pentru noul show piese romanesti si internationale, rezultatul fiind spectaculos.

Au in desfasurator peste o suta de piese internationale si romanesti, interpretate in propria variata.
De la „Bessame Mucho”, „Zorba Grecu”, „Macarena”, „I love Rock’n’Roll”, „Chihuahua”,  „Smooth Criminal” sau „Viva la Vida”, pana la cele autohtone ”Vrei sa ne intalnim sambata seara”, „Fericirea are chipul tau”, „Acasa” (Smiley) sau chiar si muzica populara.

Melodiile te fac sa traversezi emotii dintre care mai diverse, te fac sa dansezi nebuneste, dar sa si traiesti cu sufletul fiecare acord de vioara, violoncel sau pian.

In plus, pentru nunti, au pregatit un spectacol ce include „Marsul Nuptial” pentru momentul sosirii mirilor, un calup de piese pentru momentul aperitivului, apoi o piesa originala perfecta ca si „Dansul mirilor”, urmand apoi sa evolueze alaturi de intregul band pentru ca invitatii sa danseze pret de mai bine de o ora.

“Este un spectacol care te face sa te bucuri de fiecare secunda in parte, sa traiesti emotii puternice si sa te faca sa dansezi si sa te simti bine.
Am pus in el tot ce avem mai bun”
, spune Andreea Runceanu.

Ironia sortii a facut ca, exact dupa lansarea noului show, Patricia Cimpoiasu, frumoasa bruneta care canta la violoncel, si-a rupt mana si este nevoita sa poarte ghips si sa urmeze un tratament de recuperare cel putin o luna de zile. Exact in perioada in care trupa are de onorat atat de multe concerte in tara si peste hotare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod