Festivalul primăverii se sărbătorește la Galeria Dalles

Zăpezile au trecut, vântul s-a domolit, iar frigul lasă, încet-încet, loc căldurii și primelor raze de soare care ne vestesc un nou început – PRIMĂVARA! Așadar a sosit vremea să ne exprimăm bucuria, la târgul de mărțisor, ”Festivalul Primăverii”, de la Galeria Dalles, începând cu 25 februarie.
Pentru anotimpul mărțișorului, al prospețimii naturii și al veseliei, am pregătit o sumedenie de cadouri și de colecții unice și inedite cu care să vă răsfățați prietenii sau familia.

Mărțișorul, eternul simbol al primăverii, este regina balului, iar modelele pe care le-am adus la această ediție vor demonstra acest lucru. La târgul ”Festivalul Primăverii”, veți găsi: mărțișoare sculptate în lemn de tei, cireș sau prun, fiecare venind cu povestea lui: cocoșul, care reprezintă speranța sau bufnița, un simbol al înțelepciunii, care vede acolo unde oamenii nu pătrund; mărțișoare din porțelan și ceramică inspirate din cultura de Cucuteni sau păpuși din lemn în straie naționale.

Pentru fetele care doresc să fie în ton cu natura, am pregătit bentițe atent manufacturate, adevărate coronițe cu flori de primăvară, accesorii hand made cu influențe etno reinventate din țesături populare, bucăți de postav, transformate în coliere și brâie vesel colorate.

Cei care îndrăgesc decorațiunile, vor găsi aici lămpi din metal și sticlă cu elemente florale, vase din sticlă manuală, colorată în masă sau pictată și înnobilată cu foiță de aur.

În anotimpul frumuseții, domnii au la dispoziție o mare diversitate de aranjamente florare pe care le pot dărui, alături de o bijuterie din aur, argint sau pietre semipreţioase aduse din îndepărtatele ţinuturi ale Columbiei, Thailandei, Indiei sau Marocului sau de cosmetice create din ingrediente 100% naturale.


Pentru a vă bucura de toate acestea, dar şi de alte surprize pe care le-am pregătit, vă invităm la târgul „Festivalul Primăverii” de la Galeria Dalles, deschis între 25 februarie şi 8 martie, de la 10:00 dimineata la 8:00 seara.
Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook Galeria Dalles: https://www.facebook.com/sala.dalles
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod