Fashion Days vine cu reduceri de până la 90% de Black Friday

Every Day is a Fashion Day. Iar ziua de 22 noiembrie este modul perfect pentru a ilustra această afirmație, deoarece Fashion Days, cel mai mare club privat de shopping online din România și Europa de Est, a pregătit o ofertă specială de Black Friday. Peste 50.000 de produse cu discount-uri de până la 90% vor fi disponibile pe 22 noiembrie și în restul weekend-ului.
Peste 250.000 de vizitatori sunt așteptați să acceseze magazinul online doar în ziua de vineri. Și vor avea motive întemeiate să facă acest lucru. Pentru evenimentul special, Fashion Days a pregătit peste 80 de campanii cu o gamă variată de obiecte vestimentare și accesorii. Printre brandurile disponibile se numără Calvin Klein, Juicy Couture, Abercrombie&Fitch, Pepe Jeans, United Colors of Benetton, Casadei, John Galliano, Love Moschino și Just Cavalli. În plus, iubitorii de pantofi au un motiv un plus să aștepte Black Friday, deorece categoria pantofilor este cel mai bine reprezentată.

De Black Friday, membrii Fashion Days vor putea accesa ofertele de oriunde, prin intermediul aplicației mobile pentru utilizatorii de iPhone.
Se pot inspira "în mers", pot primi notificări de fiecare dată când apar noutăți în magazinul online și pot achiziționa produsele dorite direct în aplicație, care permite inclusiv plata cu cardul.

Black Friday înseamnă accesibilitate și stil. Toate brandurile și piesele pe care le dorești se află la un singur click distanță, la un preț irezistibil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod