Fă-ți loc în Bula lui DOC!

Păstrându-și stilul muzical prin care a atras admirația și respectul a mii de fani, DOC face un pas important în cariera sa, alăturându-se echipei HaHaHa Production.
Cu "un beat, un pix și-o foaie" dar și cu multă atitudine, inspiratie și un stil unic, artistul creionează fin o lume cât se poate de reală, vazută dintr-o "bulă de săpun" - bula sa - în care iși invită prietenii și fanii adevărați.

"Facem Records, CTC pe viață" e sloganul; DOC, Vlad Dobrescu și Deliric sunt artiștii, iar valorile sunt muzica, prietenia, curajul, libertatea, satira, sau umorul de calitate.

"Întotdeauna am pledat pentru libertatea artistică.
Piesa este manifestul nostru vis-à-vis de această libertate.", declară DOC.

O producție HaHaHa Video Production, în regia lui Ionuț Trandafir, videoclipul redă cu ingeniozitate atitudinea spontană a protagoniștilor în fața unui peisaj urban pe cât de simplu, pe atât de complex si imprevizibil, ale cărui valori reale sunt des confundate și înlocuite cu simple "bule de săpun", în avantajul "țepelor din mărăcini". Un rap autentic, pus în valoare de un videoclip care se încadrează perfect în registru.

Piesa "Bula mea", produsă de Motzu și Șerban Cazan, este o colaborare cu Vlad Dobrescu si Deliric, cei doi colegi ai lui DOC din trupa CTC.


DOC activează pe scena hip-hop din 1997, când împreună cu Nwanda și Deliric pune bazele trupei Trilogia.

Doi ani mai târziu, în 1999, lui DOC și Deliric li se alătură Vlad și ia naștere trupa CTC (Controlul Tehnic de Calitate), cei trei inființând label-ul independent de hip-hop Facem Records.

În această formulă, CTC lansează două materiale: E.P.-ul "Secretul din atom" și "Dificultăți tehnice".

DOC pornește și un proiect solo, în 2010 lansând primul album – "Scăpat de sub control" – un material compus din 22 de track-uri și colaborări cu artiști printre care Cedry2k, Maximilian, Guess Who si Bitză.

Urmează mixtape-ul "Rapcapitulare" si cel de-al doilea album – "Lucrare de control", in 2011 si mixtape-ul "Trailer", in 2013.

În cei 15 ani în care și-a expus creațiile pe piața muzicală rap, DOC a reușit să iși țină admiratorii aproape și să îi surprindă de fiecare dată.

"Bula mea", este o producție Facem Records și HaHaHa Production și prezintă cel de-al treilea album al lui DOC: DOC si MOTZU - ÎN HD, material ce urmează să fie lansat până la sfârșitul acestui an.


Pentru a vizualiza videoclipul piesei DOC și Motzu - Bula mea (feat. Vlad Dobrescu & Deliric), click aici: http://youtu.be/80ECpPkN3QI ]
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod