Extra reduceri în Ploiești Shopping City de Super Sale Weekend

Ploieşti Shopping City organizează în perioada 17 – 19 ianuarie 2014 Super Sale Weekend, o campanie în cadrul căreia vizitatorii mall-ului pot profita de extra reduceri și oferte speciale, valabile în zeci de magazine, renumite branduri internaționale de fashion și nu numai, cât și de ateliere speciale de make-up, zona de jocuri pe console playstation sau expoziția de ATV-uri.
În plus, de-a lungul celor trei zile, prahovenii se vor bucura și de concursuri cu premii surpriză.

Extra reduceri pe toată perioada weekendului


Pe lângă reducerile de 50% sau chiar de până la 70% în unele magazine, active în mod normal până pe 23 februarie, clienții se pot bucura în acest weekend de extra reduceri și oferte speciale, valabile doar în magazinele din Ploiești Shopping City. Astfel, prahovenii își pot cumpăra produsele dorite la prețuri speciale și vor putea alege dintre magazinele de încălțăminte, haine, articole sport, cosmetice, decorațiuni, electrocasnice sau cele pentru copii.
Brand-urile internaționale și nu numai le-au pregătit vizitatorilor pentru weekendul de Super Sale cele mai bune promoții, oferte variate și un stoc complet de mărimi și modele. Lista completă a magazinelor participante la promoție se găsește la punctele de informare din centrul comercial.

Ședințe de make-up gratuite și sfaturi de frumusețe
 
Pentru aceste zile, Ploiești Shopping City le-a pregătit ploieștenilor în colaborare cu Sephora, Kendra, Marionnaud și Yves Rocher patru zone dedicate atelierelor de make-up, unde doamnele și domnișoarele sunt așteptate cu ședințe gratuite de machiaj și sfaturi de beauty.  Atelierele au loc zilnic între orele 14:00 – 20:00, iar înscrierile se fac în Ploiești Shopping City, în funcție de locurile disponibile.

Playstation și ATV-uri pentru pasionați

Tot în această perioadă, Ploiești Shopping City, împreună cu Altex, a amenajat o zonă specială pentru împătimiții jocurilor pe console playstation, deschisă zilnic între orele 10:00 – 22:00.
În plus, pasionații se vor putea bucura și de o expoziție de ATV-uri, unde vor fi întâmpinați cu oferte create special pentru acest weekend.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod