EXPLORING CULTURE ADUCE INOVATIA IN TURISM

Un nou concept de turism pentru copii isi deschide portile vara aceasta!
Dezvoltare personala prin turism cultural pentru copii.

In colaborare cu Gianina Corondan, proiectul isi propune sa aduca impreuna Ambasadorii Turismului Romanesc, oameni din showbiz, comunicare, marketing, artisti si nume de succes din domeni variate, din toata lumea.

“Traim intr-o lume in care ne este din ce in ce mai greu sa fundamentam copiilor nostri adevaratele valori. Este nevoie de un proiect care sa ofere sansa copiilor de a interactiona cu modele, oameni care au facut ca lucrurile sa se intample si care prin determinare si vointa au devenit celebri in toata lumea.
Proiectul trezeste pofta de cultura si de performanta, dorinta de a te dezvolta si de a ajunge un model pentru cei din jur.”
Ioana Voiculet, sotia cunoscutului artist Nicolae Voiculet si initiatoarea proiectului Exporing Culture.

Conceptul Exploring Culture are la baza psihologia adleriana si anume, principiile de baza prin  care un copil trebuie sa le parcurga pentru a deveni un adult echilibrat: relatia cu el insusi, relatia cu ceilalti, relatia cu natura si relatia cu scoala.

Pornind de la acest principiu, psihologul si formatorul Mihaela Oancea a creat workshop-uri specifice fiecarei relatie in parte personalizandu-le locului in care copii vor ajunge.

Taberele se vor desfasura atat in tara cat si in strainatate  si presupun atat partea de dezvoltare personala prin workshop-uri si exercitii specifice cat si interactiunea cu personalitati celebre, majoritatea romani, din orasul sau tara respectiva.

Copii vor petrece momente de neuitat alaturi de oameni care au reusit sa faca performanta la nivel mondial si care au devenit un model de succes, de curaj si de determinare.

Prima tabara Exploring Culture se va desfasura in perioada 18 – 24 iulie, la Londra.

Copii vor avea ocazia sa o cunoasca pe actrita Ana Maria Marinca, CEO-ul Companiei bancare  Goldman Sachs din Londra- Raluca Ragab, pianistul Sergiu Tuhutiu , Ambasadorul Turismului Romanesc - Nicolae Voiculet care  va sustine un concert la Institutul Cutural Roman, impreuna cu alte nume marcante.

Cei care doresc sa isi inscrie copii in acest program trebuie sa se grabeasca pentru ca ultima data de inscriere pentru tabara din Londra  este 12 iulie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod