Evenimente la Hard Rock Cafe

JOI, 16 OCTOMBRIE, ORA 21.30 – CONCERT COMPACT

Pe 16 octombrie COMPACT vă aşteaptă la Hard Rock Cafe, la un concert la fel de vibrant precum hiturile fără vârstă al formaţiei. Vino să reasculţi „Fata din vis” sau „Cântec pentru prieteni” în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene!

Trupă emblemă a rockului românesc, COMPACT, a luat fiinţă la Cluj în 1977 şi a intrat în atenţia publicului 3 ani mai târziu, odată cu cooptarea în formaţie a lui Paul Ciuci, în calitate de solist, chitarist şi compozitor.

Primul mare succes al formaţiei nu s-a lăsat aşteptat, în 1983 COMPACT făcând pasul decisiv către inima publicului, cu piesa „Fata din vis”.

Melodia a devenit hitul multor generaţii şi a dat şi titlul primului album al formaţiei.

După sute concerte şi prezenţe în festivaluri naţionale, în anul 1985 COMPACT a luat parte la Festivalul Rock de la Dresda, cea mai importantă manifestare de profil destinată ţărilor din blocul comunist -, iar un an mai târziu, a venit vremea unor memorabile turnee în fosta Uniune Sovietică şi Bulgaria .

În 1988, Compact a lansat un album reper - "Cântec pentru prieteni". Au urmat: "Pe tine te-am ales" (1997), "Compact" 100% (1998), "5.Compact" (2002), "In memoriam" (2005) şi "Compact live" (2007).

În decursul ultimului deceniu COMPACT a derulat un turneu naţional, ce a cuprins 50 de oraşe, a concertat, adesea cu casa închisă, în SUA, Canada, Germani, Spania şi Cipru, a urcat pe scenă în deschiderea showurilor Bonnie Tyler, Europe , Scorpions şi a luat parte la campanii umanitare.

Iar pe 16 octombrie, trupa considerată una dintre cele mai cunoscute si iubite formaţii rock din Romania  te aşteaptă la Hard Rock Cafe la un memorabil concert pentru prieteni.

Biletele pentru concert se găsesc la Hard Rock Cafe sau online pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro.
Acestea costă 50 de lei cu loc la masa şi 70 de lei VIP, cu loc la masă, în faţa scenei (numărul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

 
SAMBATA, 18 OCTOMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT LAURENTIU GURAN & ASHA

O seară de week-end se potriveşte perfect cu muzica bună: pe 18 octombrie trupa ASHA vă aşteaptă la Hard Rock Cafe, pentru un concert ca o incursiune în istoria muzicii! Veţi asculta cele mai frumoase piese ale tuturor timpurilor şi vă veţi bucura de o seară de neuitat, într-o atmosfera unică.

Laurenţiu Guran (voce), Dan Ionescu (chitară), Ionuţ Deliu (bass), Andrei Ilie (tobe), Dan Stetco (clape) şi Luiza Popescu (backing vocal) sunt cei 6 artişti care, mânaţi de pasiunea pentru muzică, străbat ţara în lung şi în lat, aducând de fiecare dată în faţa publicului cele mai tari hituri într-o interpretare explozivă şi plină de personalitate.



Formidabila experienţă ASHA revine la Hard Rock Cafe pe 18 octombrie, pentru o seară în care melodiile fără vârstă se împletesc cu amintirile, zâmbetele acompaniază refrenele cele mai dragi, iar acordurile antrenante te îmbie să arăţi ce poţi pe ringul de dans.
Intrarea este liberă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod