Evenimente la Hard Rock Cafe

JOI, 15 MAI, ORA 21.30 – CONCERT CARGO

BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 15 mai, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO!

Infiintata in Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat muzica romaneasca cu stilul sau „hard rock”, inca de la primul album “Povestiri din gara”.  Succesul l-a cunoscut cu albumul „Destin” din 1995, iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene, cand a lansat „Ziua Vrajitoarelor” si o brosura intitulata „Jurnal de bord”, cu textele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei.

La inceputurile anilor 2000 se lanseaza „Baga-ti mintile in cap”, sub egida Media Pro Music, iar in 2007 un album “Best Of” intitulat „XXII”, ce contine 22 de piese.

Vino pe 15 mai la Hard Rock Café sa asculti hituri indragite precum “Ziua Vrajitoarelor”, “Anarhia”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de Voi”, dar si cele mai recente single-uri ale trupei  - “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune” , care s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public.

Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (Baciu) – voce, Tavi Pilan - tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass.

Biletele la concert pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.metalhead.ro si la Hard Rock Cafe.

Acestea costa 50 de lei (cu loc la masa) si 70 de lei (cu loc la masa in fata scenei).

 
VINERI, 16 MAI, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

Pe 16 mai, de la ora 21:00, te invitam sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!



Intrarea este libera.

Rezervari la numarul 021-206.62.61.

 
SAMBATA, 17 MAI, ORA 22.30 – CONCERT POPAS BAND

Popas Band va asteapta sambata, pe 17 mai, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe pentru o seara pe ritmuri de rock’n’roll! Indragita trupa de cover-uri va interpreta, dintr-un playlist de exceptie, atat binecunoscutele hituri ale anilor ’60–’70, cat si piese mai noi sau compozitii proprii precum “Spitalul de nebuni”, “Striga” sau ‘Ea ma minte”.

Formata in septembrie 2006 de catre Marius Popa (Spin, Latin Expres, Jukebox, Foisorul de Foc), trupa are urmatoarea componenta: Marius Popa - voce, Medéa Bălănică - voce, Bogdan Giurea - chitara, Florin Serban - chitara, Gabor Pal - tobe, Nelu Niculae - bass si Gabi Pindici - claviaturi.



Pretul unui bilet este de 25 lei.

Rezervari la 021 2066261.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod