Evenimente la Hard Rock Cafe

JOI, 16 IANUARIE, ORA 21.00 – CONCERT TIMPURI NOI

BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 ianuarie, la ora 21:00, sa incepi noul an PERFECT, alaturi de una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti - Timpuri Noi ! Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei!
Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid.

In prezent membrii trupei sunt: Dan Iliescu (chitara, voce), Felix Sfura (tobe) si Sabin Penea (bass, vioara).

Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist de la infiintarea trupei, iar incepand cu anul 2011 si-a asumat si rolul de solist. El este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata s.a.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro si la Hard Rock Cafe. Pretul unui bilet este de 30 RON.
Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.
Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa scrieti la contact@iabilet.ro sau sa sunati la 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).


VINERI, 17 IANUARIE, ORA 21.00 – KARAOKE PARTY


Vineri, de la ora 21:00, te invitam sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!



Intrarea este libera.

Rezervari la numarul 021-206.62.61.


SAMBATA, 18 IANUARIE, ORA 22.30 – CONCERT LAURENTIU GURAN si ASHA


Sambata, 18 ianuarie, de la ora 22:30, te asteptam la Hard Rock Cafe cu o colectie de hituri cum rar ai mai vazut! Laurentiu Guran (voce), Dan Ionescu (chitara), Ionut Deliu (bass), Andrei Ilie (tobe), Dan Stetco (clape) si Luiza Popescu (backing vocal) vin pe scena din Hard Rock Cafe dupa numeroasele succese inregistrate in tara si in strainatate, pentru a canta cover-uri dupa unele dintre cele mai frumoase piese ale tuturor timpurilor. Si o fac asa de bine, ca insusi Mr.
Big si legendara trupa The Scorpions i-au invitat sa cante in deschiderea concertelor pe care acestia le-au sustinut in Bucuresti si in Craiova. Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Vino si convinge-te singur!


Pretul unui bilet la concert este de 25 lei. Rezervari la nr. de telefon 021 2066261.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod