evenimente @ Hard Rock

Pe 13 iunie lasă superstiţiile la o parte şi vino să serbăm împreună 44 de ani de la deschiderea primului Hard Rock Cafe, cu un party, ca în vestul sălbatic! Trupa DESPERADO te aşteaptă cu mixul perfect între hiturile proprii şi cele din repertoriul internaţional! De la „Am cazanul meu”, „Lenea”, „Fata de la ţară” sau "Mă întorc de unde am pornit", până la piese celebre, lansate de Eric Clapton, Eagles, Dire Straits sau Queen, vino să cânţi şi să te distrezi, la un concert pe cinste!

Parcursul trupei DESPERADO a început în 2000, cu hitul „Am cazanul meu”, ce a propulsat formaţia în topul celor mai populare prezenţe de pe scena pop rock a momentului. În 2001 DESPERADO îşi consolidează poziţia cu super hitul „Lenea”, al cărui videoclip a fost nominalizat la "Premiile Industriei Muzicale Românești" şi îşi continuă parcursul cu „Fata de la ţară.”

Anii 2007 – 2008 marchează un alt nivel de performanţă pentru DESPERADO, fiind anii în care formaţia ia parte la selecţia naţională pentru Eurovision şi se clasează pe locul 3 la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur.

Din acea perioadă datează piesele  "Acceleratul 1932", "Johnny", "California" sau "Mă întorc de unde am pornit".



Concertul în care vei putea asculta toate aceste melodii de succes, alături de multe altele, începe la ora 22.00. Intrarea va fi liberă, distracţia nelimitată, iar veştile bune nu se opresc aici: dacă ne treci pragul purtând un tricou Hard Rock Cafe, în săptămâna 8-14 iunie, te întâmpinam cu un dsesert special, din partea casei, ca să ne ne bucurăm împreună de aniversarea Hard Rock Cafe cu numărul 44!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod