Evenimente @ Hard Rock

JOI, 14 MAI, ORA 21.30 – CONCERT Tribut Rolling Stones cu Sticky Fingers

Dacă “Brown Sugar”, “Beast Of Burden”, “Tumbling Dice” şi “You Can’t Always Get What You Want” se află în topul preferinţelor tale, te aşteptăm pe 14 mai, la Hard Rock Cafe, pentru un tribut Rolling Stones, apreciat în lumea întreagă! Cu o prezenţă scenică incendiară şi hiturile Rolling Stones ce au intrat în istorie, italienii de la Sticky Fingers îţi pregătesc un show ce îţi va merge la inimă!

Fiecare reprezentaţie Sticky Fingers recreează în cele mai mici detalii un show al celor supranumiţi “cea mai bună formaţie rock’n’roll din toate timpurile”.

Hainele sunt replici ale celor ce definesc imaginea Rolling Stones, gesturile sunt studiate atent, iar instrumentele sunt identice cu cele ce au dat viaţă celor mai mari hituri ale legendarei trupe britanice. Cât despre vocalul Stephan Florenzano, acesta pare reîncarnare lui Mick Jagger, din toate punctele de vedere: la fel ca şi vocalistul englez, solistul trupei Sticky Fingers este o apariţie de neoprit, ce domină scena, debordează de energie şi farmecă publicul prin carismă, atitudine şi, nu în ultimul rând, fidelitatea interpretării.

Dacă vreţi să luaţi parte la un show ce recreează o pagină din istoria rockului, nu pierdeţi întâlnirea Sticky Fingers din Hard Rock Cafe! Concertul de pe 14 mai începe la ora 21.30, iar biletele costă 45 de lei cu loc la masă, în sală (fumători sau nefumători) şi 60 de lei VIP, cu loc la masă, în faţa scenei.

Bilete disponibile aici: http://www.iabilet.ro/bilete-rolling-stones-tribute-cu-sticky-fingers-din-italia-22692/


VINERI, 15 MAI, ORA 21.30 – KARAOKE PARTY


Vineri seara, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.

Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii! Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.



 
SAMBATA, 16 MAI, ORA 22.30 – CONCERT BRIGITTA & THE FULL  HOUSE BAND

Brigitta Szebenyi, roşcata focoasă ce a făcut senzaţie la concursurile Megastar, Vocea României şi Eurovision cu timbrul vocal pătrunzător şi prezenţa cuceritoare, concertează la Hard Rock Cafe pe 16 mai!


Playlistul cu care Brigitta & The Full House Band vor încinge atmosfera, va  include hituri lansate de Lady Gaga, Maroon 5, Kings of Leon, Jessie J. şi mulţi alţii.

Cu un repertoriu ce include piese puternice, explozive, dar şi balade melodioase, Brigitta îţi pregăteşte un concert la care temperatura va urca până la cote alarmante, sâmbătă 16 mai, la Hard Rock Cafe, începând  de la 22.30! Intrarea minorilor interzisă; intrarea liberă pentru majori!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod