Evenimente @ Hard Rock

JOI, 19 MARTIE, ORA 21.30 – CONCERT TAXI

Pe 19 martie prinde-ţi centura de siguranţă şi demarează  în trombă  împreună  cu TAXI, într-o cursă printre hituri!  Vino la Hard Rock Cafe, să cânţi "Jumătatea mea", "Cele două cuvinte", "Eşti iubibilă" şi multe alte melodii celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!

Activitatea de 15 ani a trupei TAXI înseamnă peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, acide şi ironice, transformă orice recital al trupei TAXI într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi refrenele încă în minte.

TAXI a luat fiinţă în 1999, iar atuul formaţiei a fost încă de la început carismaticul Dan Teodorescu.

Parcursul trupei cuprinde multe elemente notabile: în 2000 TAXI a reprezentat România la Eurovision cu piesa “Luna”, melodie ce a  propulsat trupa în topul preferinţelor publicului, în care a rămas până în prezent. Anul 2000 a însemnat pentru TAXI şi lansarea albumului “Trag un claxon”, un remarcabil succes de piaţă al momentului, mai ales datorită hit single-ului “Jumătatea mea”.

În 2004 TAXI a lansat albumul “Politica”, un material satiric de pe care se evidenţiază piesa “Aici sunt banii dumneavoastră”; iar în 2007, aplombul creativ al trupei s-a concretizat în forma albumului “Romantica”, ce include 12 piese de dragoste, dar şi multe colaborări cu nume precum Cheloo, Dax, Mihaela Radulescu şi mulţi alţii.

Iar album, “Cele două  cuvinte”, lansat în 2011 a fost cântat de-a lungul şi de-a latul ţării, graţie succesului de care s-a bucurat single-ul care îi dă numele.

Pe 19 martie la Hard Rock Cafe TAXI îţi dă întâlnire de la ora 21.30 pentru  a cânta şi a asculta hit după hit şi pentru a te distra copios la un show revigorant.

 
VINERI, 20 MARTIE, ORA 22.00 – CONCERT The R.O.C.K – TRIBUT AC/DC

FOR THOSE ABOUT TO ROCK...WE SALUTE YOU! Rockul clasic e la putere pe 20 martie la Hard Rock Cafe! The R.O.C.K te aşteaptă la cel mai tare spectacol-tribut AC/DC! Costumează-te Back In Black, avântă-te, cu riffuri de mare viteză, pe Highway To Hell şi vino să cânţi "Thunderstruck", "Hell's Bells", "You Shook Me All Night Long" şi “TNT”, la un concert exploziv!



Cu un solist de excepţie, al cărui timbru vocal  se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă şi prezenţă scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young şi cu instrumentişti experimentaţi la bas, chitară ritmică şi tobe, trupa The R.O.C.K.

reuseşte de fiecare dată să încânte publicul şi să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

 
SAMBATA, 21 MARTIE, ORA 22.30 – CONCERT AVENUE

Pe 21 martie, trupa AVENUE te aşteaptă, la Hard Rock Cafe, să cânţi, să dansezi şi să dai frâu liber pasiunii pentru muzica bună, la un concert spumos, cu hituri pe săturate! AVENUE şi-a început activitatea în 2004, cu albumul “ASHA...începe”, apoi începând din 2005 a migrat către zona trupelor de cover. Pe acest segment AVENUE se bucură de mare succes graţie repertoriului variat şi prestaţiei foarte autentice, susţinând până acum peste 800 de concerte. AVENUE a avut apariţii şi dincolo de graniţele ţării: în 2005 trupa a cântat la Kiev, în cadrul manifestarilor dedicate Zilei Naţionale a României, iar în 2006 au fost prima formaţie ce a susţinut un show live în incinta Reichstag-ului german.
Apoi, anul 2008 i-a adus pe muzicienii de la AVENUE în postura de trupă de deschidere, ale concertelor Paul Gilbert din Bucureşti şi Scorpions, din Craiova.

Aşadar, nu uita că pe 21 martie la Hard Rock Cafe, AVENUE îţi dă întâlnire la un regal muzical, cu piese din toate timpurile. Concertul începe la 22.30, iar intrarea va fi liberă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod