Evenimente @ Hard Rock

JOI, 12 MARTIE, ORA 21.30 – CONCERT ALINA MANOLE

Un nume aparte al scenei folk te aşteaptă la un concert de poveste. Pe 12 martie la Hard Rock Cafe ALINA MANOLE te invită la aniversarea a 6 ani  de “Lună pătrată”! Lasă-te cuprins “Cu drag” de gingăşia... incomodă a Dragostei în 3, de contagioasa “Fericire de luni” şi de magia “Lunii Pătrate”,  într-o seară învăluită de emoţie şi acorduri de chitară!

De la albumul emblemă, “Luna pătrată”, lansat în 2009, până în prezent, palmaresul ALINEI s-a îmbogăţit cu încă trei materiale discografice, savurate de public şi apreciate de critica muzicală: “Cu drag” , „Dragoste in 3” si “Fericirea de Luni”.

Iar în fiecare an, Luna Pătrată îşi are aniversarea ei.

Este modul prin care Alina Manole marchează primul său pas spre un nou folk altfel, aşa zisul folk-jazz, dar şi maniera în care de 6 ani încoace este celebrat muzical idealul fragil al perechii perfecte.

Formula de scenă o va aduce pe ALINA MANOLE alături de cei mai buni muzicieni ai momentului: Raul Kusak, Claudiu Purcarin, Adrian Flautistu, Dan Nicolau.

Ca de obicei, va exista cel puţin o surpriză muzicală, în exclusivitate pentru cei prezenţi pe 12 martie la Hard Rock Cafe.

 

VINERI, 13 MARTIE, ORA 22.30 – CONCERT MIRCEA BANICIU & BAND

BestMusic Live Concert te invita la Hard Rock Cafe, vineri, 13 martie, incepand cu ora 22:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

Mircea Baniciu este un nume de referinta in muzica romaneasca, care si-a inceput cariera ca solist vocal al trupei Phoenix lansand hituri nemuritoare.
Ulterior si-a continuat activitatea solo si a lansat 4 albume, iar dupa '90 a fondat trupa Pasarea Colibri, alaturi de care a scris o noua poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix si 5 albume cu Pasarea Colibri.

Alaturi de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe si promite un spectacol select cu cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.



SAMBATA, 14 MARTIE, ORA 22.30 – CONCERT DALMA

Exploziva DALMA KOVACS te aşteaptă pe 14 martie, la Hard Rock Cafe, pentru un show în forţă, în care vei regăsi piese îndrăgite din repertoriul unor artişti şi trupe de top: “Locked Out of Heaven” – Bruno Mars, “Don’t Stop Me Now” – Queen, “A Night Like This”- Caro Emerald, “Try” – Pink sau “Valerie” – Amy Winehouse, sunt doar câteva dintre refrenele pe care le vei fredona alături de DALMA KOVACS! DALMA este cunoscută publicului mai ales graţie prestaţiei remarcabile din cadrul showurilor “Vocea Romaniei” si “Te cunosc de undeva”, însă activitatea sa include şi alte elemente notabile: cu prima sa melodie “Love Was Never Her Friend”, DALMA a obţinut poziţia a şasea la Selecţia Naţională pentru Eurovision, în 2009, an în care a lansat şi primul album “Lovely Nerd”.

În anul următor a luat din nou parte la selecţie cu piesa “I’m Running”, iar în 2012 a lansat single-ul “Fever”. Showul din Hard Rock Cafe începe la 22.30, iar intrarea va fi liberă.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod