Evenimente @ Hard Rock

JOI, 5 MARTIE, ORA 21.30 – CONCERT VITA DE VIE - ACUSTIC.

Pe 5 martie, „Basul şi cu toba mare” se vor auzi “Acustic” la Hard Rock Cafe!

Vino să asculţi cele mai îndrăgite piese VIŢA DE VIE, reorechestrate în modalităţi inedite. Te aşteptăm să descoperi “Azi”, “Vise”, “Varză” şi multe alte refrene transpuse pe ritmuri clasice, jazz sau bossabova!

Albumul „Acustic” care reuneşte cele mai bune piese VIŢA DE VIE strânse în decursul a 16 ani de existenţă, a ocupat primul loc în topul vânzărilor de albume pe iTunes Romania, în 2013, anul în care a fost lansat.

Showul VIŢA DE VIE   programat pe 5 va include piesele de pe acest album reper şi va fi întregit de un jan session surpinzător.

Nu pierde şansa de a lua parte la un concert deosebit şi de a vedea una din trupele port drapel ale scenei rock din România, într-o ipostază interpretativă mai puţin obişnuită: volumul scade, însă intensitate creşte, rezultând un show unic!

Concertul începe la ora 21.00, iar biletele costă 35 de lei, cu loc la masă şi 50 de lei VIP, cu loc la masă, în faţa scenei.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro, in magazinele Muzica si la Hard Rock Cafe.


VINERI, 6 MARTIE, ORA 22.00 – CONCERT IRIS

Un simbol al scenei rock te aşteaptă pe 6 martie la Hard Rock Cafe! Vino să te bucuri de un show electrizant şi să cânţi împreună cu IRIS melodii fără vârstă, precum “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Sa nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”,”Baby”, sau “De vei pleca”!

Cu 19 materiale discografice lansate, nenumărate clipuri şi o serie de prestigioase distincţii ale industriei muzicale în palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului românesc de peste 35 de ani.


Alături de veteranii Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass), Relu Marin (keyboards), actuala formulă IRIS îl include la Rafel, un rocker autentic, cu o voce remarcabilă, prezenţă scenică de invidiat şi carismă de star.

Show-ul începe la 22.00, iar biletele costă 45 de lei, cu loc la masă şi 60 de lei VIP, cu loc la masă, în faţa scenei.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro, in magazinele Muzica si la Hard Rock Cafe.




SAMBATA, 7 MARTIE, ORA 22.30 – CONCERT PUBLIKA


Aerul de primăvară îşi face poftă de distracţie, iar seara de sâmbătă rimează perfect cu muzica live? Atunci, haide la Hard Rock Cafe pe 7 martie, să cânţi !  "Unde esti", "Tot ce vreau", "Căzut din nori," şi multe altele.

Trupa PUBLIKA pregăteşte un show de neuitat pentru întâlnirea cu tine! Se anunţă o seară incendiară, cu hituri din repertoriul internaţional, dar şi cu multe piese PUBLIKA!

Din 2008 încoace, PUBLIKA este o prezenţă constantă pe scena muzicală din România, iar în prezent activează în următoarea formulă: Ionuţ Ruscior – voce / Florin Giuglea – chitară / Robby G – clape / Hanes Radu – tobe / Costin Dănăilă – bass.



Sâmbătă, 7 martie, incepand cu ora 22.30, nu pierde şansa vezi, cu ochii tăi, magia unui show oferit de o trupă ce a fost luat fiinţă  dintr-o “potrivire muzicală ieşită din comun şi o comunicare excepţională”.

Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod