elefant.ro aduce galoșii SWIMS în România

Reduceri semnificative la galoșii SWIMS doar pe elefant.ro
Pentru numai 7 zile, elefant.ro este singurul magazin online din România de unde pasionații de fashion vor putea achiziționa vestiții galoși SWIMS cu reduceri de peste 50%. Astfel, doamnele și domnii preocupați să aibă o ținută impecabilă și pe timp de ploaie pot achiziționa cu discount produsele cunoscutului brand european doar în perioada 28 iulie – 3 august 2014.

Comode, colorate și trendy, încălțările din cauciuc SWIMS pot completa orice vestimentație în zilele ploioase de vară, protejând împotriva umezelii și a noroiului.
Extrem de practici, galoșii sunt căptușiți în interior cu un material special care conferă ușurință în încălțarea și descălțarea acestora.

Brandul SWIMS a fost creat de norvegianul Johan R. Acesta a descoperit utilitatea încălțărilor din cauciuc încă din tinerețe când încerca să își ferească picioarele de ploile și bălțile din Oslo. Chiar dacă ulterior s-a mutat în Paris, respectiv Manhattan, Johan R. nu a încetat să poarte pantofi/cizme de cauciuc atunci când vremea o cerea.
Pasiunea lui pentru acest tip de încălțări și necesitatea de care dau dovadă, au dus la crearea brandului de galoși SWIMS din materiale, culori și forme atent alese.

elefant.ro, mall-ul online dedicat familiei, se preocupă intens în acest an de extinderea ofertei atât prin listarea online a mai multe categorii de produse, dar și prin creșterea gamei la fiecare dintre categoriile deja existente pe site. În prezent, în categoria fashion, elefant.ro comercializează peste 30.000 de produse vestimentare, de încălțăminte și accesorii.

www.elefant.ro poziționat pe piața românească drept “mall-ul online al familiei”, oferă clienților săi peste 130.000 de produse: cărți, eBooks, jucării, filme, muzică, eReadere, tablete, produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și produse de îngrijire personală.
La aproape patru ani de la lansare și cu o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro în 2013, elefant.ro se bucură de zeci de mii de vizitatori zilnic. Mai multe informații despre elefant.ro și serviciile oferite se găsesc pe pagina de Facebook a companiei.   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod