Dublu eveniment ”BENONE SINULESCU 77”: Concert aniversar si lansarea noului disc ”VIATA, VIATA DRUM COTIT…”

Printre nenumarate concerte si deplasari in Italia si Germania, interpretul Benone Sinulescu se pregateste pentru marele eveniment, ce marcheaza aniversarea celor 77 de ani de viata.
Astfel, joi, 22 mai, incepand cu orele 19:00 indragitul interpret Benone Sinulescu va fi sarbatorit la Sala Palatului alaturi de toti romanii care i-au ascultat melodiile si l-au sustinut in concerte, si, bineinteles de colegii cu care imaprte scena de aproape 60 de ani. In cadrul festiv de la Sala Palatului s-au alaturat cei mai apreciati artisti din zona muzicii populare romanesti  si ai muzicii usoare, precum: Fuego, Laura Lavric, Nineta Popa, Petrica Matu Stoian, Mioara Velicu, Steliana Sima, Tiberiu Ceia, Nicolae Datcu, Lucia Dumitrescu, Emilia Dorobantu, Adrian Naidin, Cornelia si Marcel Stefanet, Aculin Tanase, si Nicusor Iordan.

In acompaniamentul orchestrei ”Lautarii” din Chisinau dirijata de maestrul Nicolae Botgros, intreaga distributie ii va incanta pe spectatori cu cele mai alese cantece pentru a le darui o seara de exceptie, plina de veselie.  Artistii le promit celor prezenti peste 3 ore de buna dispozitie, o petrecere de neuitat, cu muzica populara, amintiri si surprize pregatite in cinstea marelui artist Benone Sinulescu.
In acelasi timp, Benone Sinulescu a lucrat intens la un nou material discografic, din dorinta de a le darui spectatorilor un disc nou-nout cu 15 cantece populare romanesti, orchestrate de Nicolae Botgros si cei mai alesi instrumentisti, ”Lautarii” din Chisinau.
Albumul cuprinde atat melodii noi dar si cateva dintre cele mai indragite cantece din repertoriul sau, toate beneficiind de noi aranjamente folclorice si sunet deosebit.

Lansarea discului  intitulat ”Viata, viata, drum cotit…” va avea loc in ziua concertului (joi, 22 mai), in foaierul Salii Palatului cu o ora inainte de startul concertului aniversar, mai exact la 17:00. Talentatul artist, Benone Sinulescu isi va intampina admiratorii cu primele exemplare ale noului disc spre a le oferi autografe sau fotografii.

Celor care nu doresc sa rateze sansa de a lua parte la acest mare eveniment – concertul aniversar ”Benone 77”, le recomandam sa isi achizitioneze biletele din reteaua VreauBilet de la stand-ul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, de la Sala Palatului, magazinele EuroGsm, libraria Eminescu sau online prin bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, eventim.ro.
www.vreaubilet.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, cele mai ieftine fiind la pretul de 55 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod