Dragos Bucurenci va prezenta evenimentul de business al anului 2015: Robin Sharma la Bucuresti

Dragos Bucurenci va fi gazda celui mai important eveniment de business din Romania in 2015: Best performance tactics for success, sustinut de unul dintre cei mai renumiti specialisti din lume in domeniul leadership-ului: Robin Sharma. Seminarul va avea loc in data de 17 septembrie, incepand cu ora 8:30, in Sala Events Hall de la Alexander Hotel, din Bucuresti.
„Va fi o mare onoare pentru mine sa prezint cel mai important eveniment de dezvoltare personala al anului 2015 din Romania si sa-l introduc pe unul dintre cei mai de succes autori din acest domeniu la nivel mondial. Ii sunt recunoscator lui Robin Sharma pentru ca, datorita lui, milioane de oameni isi ridica in fiecare zi stacheta mai sus si reusesc sa fie mai buni” , a declarat entuziasmat Dragos.

Absolvent al programului de Master in Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business si certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP, Dragos Bucurenci a fost ales sa prezinte singurul eveniment public din Europa al lui Robin Sharma, in 2015.

Cei prezenti la eveniment vor afla de la Robin Sharma care sunt top 7 obiceiuri ale leaderilor extraordinari (Leaders Without Titles); cele mai performante 8 tactici pentru a avea rezultate deosebite, mai ales in perioade foarte intense si pline de provocari; tacticile specifice pe care companiile de succes le folosesc pentru a face o treaba extraordinara; cele 4 unelte pentru a avea echipe foarte performante si o cultura organizationala castigatoare, dar si lectii de leadership personal pentru a rezista in perioade turbulente si arta de a fi focusati si in perioade incerte.

Agenda evenimentului cuprinde un moment energizant, in deschidere, cu trupa Drum Café, dar si discursurile motivationale despre leadership ale antreprenorilor romani de succes: Andy Szekely, initiatorul Fundației Alpha Leadership, Bogdan Comanescu, fondatorul Accelera si Andrei Rosu, romanul care a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a alergat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente.

Mai multe detalii despre eveniment pe www.robinsharmabucuresti.ro.

Seminarul Best performance tactics for success este organizat de Anca Pascu, CEO Diamond Experience, si este sponsorizat de ALTEX, FLANCO si Accenture.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod