Dosar. Adevărul despre Paula Iacob, cea mai puternică femeie-avocat din România!

O viaţă ca-n filme: a devenit turnătoare a Securităţii la vârsta de 20 de ani şi l-a apărat pe fiul dictatorului Nicolae Ceauşescu la începutul anilor '90

Avocata Paula Iacob nu va mai participa la niciun show TV spre uşurarea unora şi supărarea altora. A murit la vârsta de 83 de ani. Starea ei de sănătate s-a deteriorat mult în ultimii doi ani. În ultima vreme, era adusă în studiourile emisiunilor de ştiri în scaun cu rotile şi, apoi, transferată cu greu la pupitru. Succesul la public al Paulei Iacob a fost generat de faptul că l-a apărat pe Nicu Ceauşescu, fiul lui Nicolae Ceauşescu, preşedintele României între anii 1965-1989.

Acesta din urmă a avut un sfârşit tragic, fiind executat alături de soţia Elena Ceauşescu într-o unitate militară din Târgovişte în 25 decembrie 1989.
Paula Iacob, după schimbarea regimului comunist, a ajuns să-l apere pe fiul dictatorului. Procesul a fost extrem de mediatizat, fiind transmis în direct la Televiziunea Română pe tot parcursul anului 1990.
8 Octombrie 2015
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pribeagu pe 9 Oct 2015, 19:58
    iacobpaula

    s-a mai dus o jigodie iudeo-comunista... nu o vorbesc de rau.. de BINE ca s-a dus cateaua comunista de la A3=derbedei

    2
    0

  • roke pe 9 Oct 2015, 04:59
    jigodie

    Au inceput sa dispara jigodiile = iubitorii de caini. Vadim, acum madam Iacob, pe cand Marinescu?

    5
    3

  • Robert pe 8 Oct 2015, 19:15
    dovada ca, comunistii au mai avut polularitate

    Televiziuni de 2 bani care au mediatizat o turnatoare doar pt ca l-a aparat pe nemernicul ala depravat.

    8
    5

  • margineanu pe 8 Oct 2015, 18:05
    Cei mai urati romani : P. IACOB si V. LIS.

    Daca scapam si de ex. primarul Bucurestiului, V. Lis, va fi bine. Nu vor avea multi insomnii, cosmaruri. Despre morti numai de bine !!!.

    8
    4

  • Alb Rasist Mandru pe 8 Oct 2015, 15:53
    Ma bucur ca a murit j.i.d.a.n.c.a

    Sa moara toti b.r.o.s.c.o.i.i nu sunt utili la nimic ci dimpotriva

    9
    5

  • Andrei pe 8 Oct 2015, 15:22
    Paula Iacob

    O adevarata doamna, eleganta, fina si plina de umor, o femeie inteligenta, cum rar mai gasesti printre femeile de varsta ei, se remarca prin eleganta vremurilor vechi si o distinsa doamna! Dumnezeu s-o ierte!

    5
    15

  • wagyna pysdoll pe 8 Oct 2015, 13:12
    A ajuns mare turnatoarea...

    Daca a sifonat la greu la Secu.

    13
    6

  • costica pe 8 Oct 2015, 12:43
    finalul articolului releva adevarul

    "Paula Iacob a fost o femeie care şi-a construit popularitatea şi bogăţia fără niciun fel de scrupule, provocând multă suferinţă în jurul ei."

    11
    2

  • Printul Bibescu pe 8 Oct 2015, 10:11
    Voia Voila

    Puscheaua asta facea angajamewnt la securitate, in '52,intr-o vreme in care romani adevarati,adevaratii intelectuali ai tarii, se stingeau pe la canal sau prin celulele puscariilor de reeducare, chinuiti si torturati (cu d.alde Ficior la conducere). Acei oameni, caractere adevarate, au disparut in gropi comune, iar lepra asta a trait bine mersi, pana la 83 de ani, invitata pe la televiziuni. Sa mai zici ca viata-i dreapta ?

    22
    1

  • Doina pe 8 Oct 2015, 09:04
    Nume de cod Cucu Ion

    Corb la corb nu scoate ochii! Pe dna in discutie nu a vazut-o decat in combinatie cu rezidurile comuniste si luand foc cu gura intru salvgardarea drepturilor unor ticalosi fara scrupule, care au huzurit pe suferinta poporului asta! Cum adica: concluzia finala nu are nici o dovada care sa o sustina? Vrei sa zici ca juca la doua capete?

    20
    3

  • Arhanghel pe 8 Oct 2015, 08:39
    Scuze

    Pardon... corectez, ,,...celorlalte d-ne avocat din Romania"!

    10
    0

  • Arhanghel pe 8 Oct 2015, 08:36
    Vax albina

    ... Se spune ca pe morti nu trebuie sa-i vorbesti de rau. Sa scrii adevarul despre cineva, totusi, nu inseamna o intinare a memoriei cuiva, ci o caracterizare. Sa afirmi despre d-na Iacob ca a fost cea mai puternica femeie-avocat e o jignire la adresa celorlalte d-ne avocate din Romania, unele cu doctorate in Drept sau scolite la universitati de renume din afara tarii! Multi dintre fostii clienti ai d-nei Iacob au o cu totul alta parere despre dumneaei, o escroaca avida de bani si o incompetenta care a pierdut o groaza de procese! Imaginea promovata de televiziuni este una falsa! Cei ce s-au dus la d-na Iacob ca si la pomul laudat au constatat pe pielea lor ca au luat teapa!

    21
    1

  • Paul pe 8 Oct 2015, 07:14
    Nu mai plângeți toți nemernicii!

    Presa, de la o vreme, a început să scâncească după dispariția unuia sau alteia. Ați elogiat un turnător la Securitate (Vadim Tudor) acum smiorcăiți după babeta infectă care a spurcat ecranele multor televizoare din țara asta! Ce a făcut madama la viața ei? A apărat pe cei mai temuți și scârboși criminali; a pupat în cur toți câinii Bucureștiului; a zbierat pe toate canalele, etc. Aferim!

    29
    3

  • cucu ion pe 8 Oct 2015, 06:33
    articol nedocumentat

    autorule: concluziz finala este total nejustificata, iar biata scriitură a ta este o insiruire de afirmații fîră nici o dovadă care să le susțină. Poate revii la școală să înveți cum să faci o compunere.

    11
    15

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod