Dorinţe împlinite în Noul An Chinezesc

În fiecare an, mai mult de 1 miliard de oameni sărbătoresc Anul Nou chinezesc în luna februarie. Din 18 februarie, la ora 18:00 (00:00 ora Chinei), intrăm în Anul Caprei de Lemn, un an liniștit, mai ales dacă îl comparăm cu cel care tocmai se termină, anul Calului. Va fi un an relaxant, de căutare a propriei linişti şi a păcii şi împăcării cu cei din jur.
Pe 18 februarie, la ora 18:00 (00:00 ora Chinei), Wu Xing celebrează Anul Nou Chinezesc printr-un eveniment luminos ce reunește bucureștenii: aprinderea de lampioane colorate.

Wu Xing își propune să aducă oamenii împreună, fie la masă, fie la evenimente, iar începerea noului an chinezesc pe 18 februarie este un bun prilej pentru a crea o punte de legătură intre iubitorii mâncării chinezești și pentru a-i aduce pe aceștia mai aproape unii de alții.

Lampionul este un simbol chinezesc purtător de noroc, ce a început să fie folosit și în România, la numeroase evenimente.
Tradiția spune că dacă îți pui o dorință și înalți lampionul, dorința se va împlini. Wu Xing încurajează bucureștenii să participe la această campanie neconvențională și să aprindă împreună 10.000 de lampioane. Fiecare comandă Wu Xing până pe 18 februarie va fi recomensată cu un lampion cadou, astfel încât fiecare client va fi implicat în sărbătorirea noului an, aprinzând lampionul la ora stabilită și punându-și o dorință.

Ideea acestei campanii de a aduce oamenii împreună se reflectă atât în conceptul evenimentului (aprinderea unui lampion fiind o muncă de echipă), cât și în concursul asociat campaniei, care oferă premii „cu gust de petrecere”: 1.000 lei în preparate chinezești pentru 20 de norocoși.
Participarea la concurs este simplă: postarea pe Facebook a unei poze cu momentul aprinderii lampionului și folosirea hashtag-ului #AnulNouChinezescWuXing.

Pe 18 februarie la ora 18:00, 10.000 de dorințe vor fi trimise în univers. Una dintre ele poate fi a ta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod