DJ Wanda, weekend in Frankfurt. A intalnit cei mai tatuati barbati si a facut shopping pe 5th Avenue al Germaniei

DJ Wanda a petrecut patru zile de neuitat in Frankfurt. Nonconformista DJita a mers in Germania pentru a se intalni cu o serie de artisti tatuatori, cei mai apreciati in Germania. Vedeta i-a vizitat la saloanele lor si a pus la cale mai multe evenimente din Romania la care acestia vor participa in viitorul apropiat.
„Scopul vizitei mele: Wanda Tattoo si-a facut prieteni peste tot in lume in randul artistilor tatuatori si sunt o norocoasa sa-i am alaturi de mine in curand  in salonul meu pe unii dintre cei mai buni. Frankfurt in ultimii zece ani a avut probabil cea mai puternica explozie de ink (n.r. cerneala) pe metru patrat din Europa. Daca nu ma credeti pe cuvant, uitati-va la batranelul din imagine, care in fata mea semna actele sa se tatueze”, povesteste DJ Wanda pe blogul ei, www.wanderful.ro.

In cele patru zile petrecute in Frankfurt, vedeta a avut ocazia sa si viziteze orasul si sa faca o sesiune de shopping.

„In povestea mea de weekend toate drumurile au dus la Frankfurt.
De ce? Simplu – pentru ca este un oras uber mortal. Am vazut cei mai inalti sckyscraperi din Europa, am vazut splendoarea orasului de la 200 de metri inaltime, am admirat podul de fier Eiserner Steg, domul St. Bartholomäus, catedrala in stil gotic din secolul al XIV-lea. Am facut shopping pe strada Zeil, un fel de the Fifth Avenue al Germaniei, ‚mama cumparaturilor’, unde m-am bucurat de o pereche de sandale marca Maison Margiela. Am mancat la un superb restaurant italienesc si asta pentru ca, dupa cum bine ma stiti, nu as fi putut sa ma apropii vreodata de carnatii nemtesti”
, povesteste in continuare DJ Wanda.

DJ Wanda si-a deschis anul trecut propriul salon de tatuaje in Bucuresti, dupa ce a avut ocazia sa invete arta tatuajelor de la cei mai buni specialisti din lume.
DJ Wanda este, de altfel, prima vedeta din Romania care a trecut pragul celebrului salon High Voltage, al lui Kat Von D, supranumita Regina Tatuajelor, gazda celebrului show TV L.A. Ink.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod