DJ Wanda spune povestea tatuajelor sale

DJ Wanda, cunoscuta drept cea mai nonconformista vedeta din showbiz-ul romanesc, le-a impartasit fanilor povestea tatuajelor sale.

Intr-un post publicat pe blogul sau, www.wanderful.ro, DJ-ita trece in revista fiecare desen important pe care l-a aplicat pe piele. Fiecare tatuaj este asociat cu o perioada importanta din viata ei, cu succese si neimpliniri.

„Fiecare om este o poveste care incepe sa se scrie din momentul in care s-a nascut, sau poate chiar dinaintea lui. Suntem intr-o continua slefuire, intr-un proces de autocunoastere si evolutie in a ne autodepasi pe noi insine.

Din pacate, de cele mai multe ori plecam la drum fara sa fim pregatiti. Ajungem acolo unde ne dorim, ne bucuram de ce vedem nou, ca apoi sa ne trezim la fel, cu aceleasi neimpliniri personale si aceleasi insatisfactii.

Asa incepe si povestea oricarui tatuaj. De multe ori lumea ma intreaba daca m-am plictisit de ele sau cate am.

Am multe… cele care se vad si cele care nu se vad :) Aceste tatuaje sunt o expresie a personalitatii mele.

Dragonul

Am ajuns pana in Los Angeles pentru tatuajul asta, exact unde viseaza toata lumea – la faimoasa Kat von D, la L.A. Ink. Dupa un curs de initiere de 3 luni in arta tatuajelor in celebrul ei tattoo shop High Voltage, nu am putut pleca fara dragonul meu iubit si asta pentru ca in zodiacul chinezesc sunt dragon de foc.

Gheisa psihedelica

10 ani nu am avut voie sa-mi schimb nici frizura, nici ramele de ochelari. Nu ma credeti pe cuvant? :) Check Google perioada MTV. Foarte frumos era atunci, insa aveam un contract strict in care nu aveam voie sa modific nimic la infatisarea mea. Am incheiat-o glorios si mi-am desenat pe brat imaginea mea de copil transformata intr-o gheisa psihedelica.

Cerbul

Cerbul este sinonim cu regenerarea si renasterea deoarece el isi reinoieste in fiecare an coarnele.
Inca din antichitate se spunea ca el conduce spiritele rele catre lumina, este sensibil si delicat pe de o parte si activ si agresiv pe cealalta parte. Acest dualism ma descrie perfect asa ca, de data asta, am calcat pragul lui Marius Bastattoo.

Trandafirul

Bogdan Macavei a luat acul si exact de Revelion mi-a batut trandafirul de pe mana dreapta. Era o iarna crunta in care toata lumea se grabea sa mearga acasa sa se imbrace frumos si sa se imbete in rauri de sampanie. In acea noapte Bogdan mi-a terminat mana la 9 jumatate seara, dupa 5 ore de munca si rezistenta din partea mea, iar eu, cu mana aproape sangeranda, am pus muzica pe o scena imensa de la Sala Polivalenta in aceeasi seara. Am incheiat anul cu acesti 2 trandafiri pe mana, semnificatia fiind ca las in urma un an greu si, asa cum diamantul  este pretios si trandafirul infloreste, asa va fi si viata mea.

Rock’n’rolla

La Marius Bastattoo in Cluj mi-am facut poate primul model din tara asta - the Polka Trash Tattoo - sau “splash”.
Oamenii se opreau pe strada, se mirau, isi dadeau coate sau se ingrozeau crezand ca am dare de sange pe mana sau ca m-am murdarit cu vopsea.

Tatuajul Dots

Abel Miranda este povestea mea spusa si in suflet si pe corp. Am mers special in Barcelona pentru a-i lua un interviu si pentru a aduce in Romania cea mai noua tehnica de tatuaje numite Dots Tattoo. O chimie puternica intre 2 oameni cu personalitati puternice, o atractie, un magnetism care a dus la o poveste de dragoste exact ca in Natural Born Killers. Stiu ca am cele mai tari Dots, deoarece Abel face doar custom made tattoo, mai exact el deseneaza modelul si nu lucreaza dupa modelul clientului.

Eu am decis sa umplu corabia mintii si a inimii cu lucruri frumoase care sa-mi transforme viata si sa bucure oamenii.
Asa a aparut Wanda Tattoo (www.tattoo.wandatattoo.com), Wanderful si povestea continua. Pe mine si echipa mea ne gasisi pe str Beller nr 2, in incinta cafenelei High Heels, iar pentru programari va raspunde Razvan la nr. 0723 336 495, a scris DJ Wanda pe blogul sau.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod