Divertiland, primul parc de distracții din România cu aplicație mobilă

Legătura directă cu clientul și dezvoltarea unor oferte personalizate, printre prioritățile primului sezon.
Divertiland, cel mai mare parc de distracții din România, lansează propria aplicație de mobil, care oferă utilizatorilor acces la ofertele verii, serviciile oferite și evenimentele speciale care au loc în cadrul parcului acvatic. Lansarea aplicației, disponibilă atât pentru terminalele cu sisteme de operare Apple, dar și Android, se încadrează în strategia de dezvoltare a Divertiland și de comunicare directă cu clienții, în orice moment.

Aplicația Divertiland îi aduce pe clienți mai aproape de cea mai tare destinație a verii și îi ține în permanență la curent cu noutățile pregătite special pentru ei.
Una dintre cele mai importante secțiuni este cea unde clienții pot urmări starea vremii din Divertiland, pentru a-și putea planifica în amănunt ziua de distracție. De asemenea, aplicația permite utilizatorilor de telefonie mobilă să își cumpere biletul într-un mod rapid, să vizualizeze și beneficieze de oferte speciale și chiar să intre în legătură cu un consultant de evenimente.

„Divertiland este primul brand în industrie care urmează tendințele de cumpărături din mediul online românesc și aduce consumatorilor o modalitate mai rapidă și eficientă de achiziție și comunicare, indiferent unde s-ar afla.
Studiile Divertiland arată că peste 50% dintre vizitatorii site-ului utilizează un dispozitiv mobil, în vreme ce achizițiile online de bilete reprezintă un segment care a depășit deja 100% creștere în sezonul 2015 comparativ cu 2014. De asemenea, în rândul clienților noștri online, utilizatorii de sisteme Android reprezintă 60% din totalul vizitelor”
, a declarat Adonis Lourezos, Manager în cadrul Divertiland.

Aplicația Divertiland este pusă la dispoziție în mod gratuit clienților prin intermediul Apple Store aici și Google Play aici.

Divertiland aduce pe piață o ofertă completă de petrecere a timpului liber, prin cele 22 de tobogane inedite pentru toate vârstele, singura piscină cu valuri și unica plajă cu nisip din București, zonă specială pentru copii, cu piscină încălzită, structură de tip Bungee Dome și multe alte atracții, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Și în acest sezon, transportul public spre Divertiland va fi asigurat prin intermediul trenurilor CFR, care asigură legatura cu Gara de Nord și Gara Basarab, sau cu autobuzul 236, cu plecare de la stația de metrou Eroilor sau cu microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland și retur.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod