Directia 5 prezinta "Forever Love" de Ziua Indragostitilor

VreauBilet.ro si Directia 5 pregatesc un cadou muzical de exceptie pentru toti indragostitii. Pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, fanii trupei Directia 5 sunt asteptati la Cinema Patria pentru a sarbatori dragostea alaturi de cea mai buna trupa live din Romania.
Pentru acest spectacol, programat la ora 20:00, Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri si Carmin Ionescu au pregatit o trecere in revista a celor mai frumoase piese de dragoste lansate de-a lungul anilor, de la "Seductie" si pana la "Forever Love" - piesa care da titlul spectacolului de la Cinema Patria si care, de la lansare si pana in prezent, a adunat 1.4 milioane de vizualizari pe YouTube.

"Forever love" nu este un simplu concert, ci un spectacol dedicat iubirii, un regal muzical ce contine povesti de iubire, declaratii de dragoste, refrene care au sedus mii de femei si, de ce nu, amintiri rascolitoare.

Bilete sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr.
24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte International - Libraria Eminescu, EuroGSM - Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), si online pe www.vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Pretul bilet biletelor variaza intre 100 RON (Balcon) si 150 RON (Parter).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod