Directia 5, Cristi Minculescu & Band si Adi Barar Blues Band canta la Hard Rock Cafe din Bucuresti

BestMusic Live Concerts va invita in saptamana ce urmeaza la trei showuri in 3 zile cosecutive la Hard Rock Café din Bucuresti.

Incepem seria de concerte cu Adi Barar & Blues Band, miercuri pe 27 mai de la ora 21:00.  Chitaristul Cargo va vor duce intr-o incursiune printre cele mai bune hituri ale rockului mondial abordand stilul precum blues, rythm & blues, funk si rock alaturi de trupa sa de muzicieni desavarsiti: Cristi Ratiu tobe si Kombel Cramba bass.

Continuam joi pe 28 mai, cu inca un concert incendiar cu directia 5 de la ora 21:30 unde trupa va prezenta showul “Forever Love” la Hard Rock Café. Cu peste 20 de ani in lumina reflectoarelor, directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) si mii de concerte la activ.



Iar vineri, pe 29 mai, de la ora 22, va asteapta o intalnire cu una dintre cele mai iubite voi ale rockului romanesc, Cristi Minculescu alaturi de trupa sa.

Daca e vineri si e seara, daca mergi (mult prea!) linistit pe STRADA TA, inlantuit ca intr-un SOMN BIZAR, cautand-o pe BABY si a ei ULTIMA TOAMNA, daca deodata te intrebi CINE MA STRIGA IN NOAPTE, noi atat iti spunem: SA NU CREZI NIMIC! Adevarul a fost si va ramane in vocea notorie a lui Cristi Minculescu.



Bilete pentru toate showurile incepand de la 35 de lei gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara).

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.  Evenimentele va sunt oferite de BestMusic Live Concerts cu sprijinul ROCK FM si Magic FM !

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod