"DINNER SHOW" BY CATALIN BOTEZATU SI CINEMATOGRAF IN AER LIBER, LA LE GAGA MAMAIA

Le Gaga Mamaia, clubul care da trendul in materie de distractie pe litoral, incepe un nou sezon de petreceri! Joi, 12 Iunie, incepand cu ora 20.30, renumitul designer Catalin Botezatu va fi gazda evenimentului "Dinner Show", ce va avea loc la restaurantul Le Gaga Mamaia. Iar incepand cu ora 23.00, iubitorii de fotbal pot urmari meciul Brazilia- Croatia la cinematograful amplasat pe piscina Le Gaga Mamaia.
Ca in fiecare vara, locatia Le Gaga din Mamaia isi deschide portile cu noi petreceri si evenimente. Vara aceasta, incalzirea pentru distractie incepe inca de joi, 12 iunie, ora 20.30, odata cu evenimentul "Dinner Show". O prezentare de moda sub bagheta magica a renumitului designer Catalin Botezatu, dedicata celor care aleg sa ia cina pe malul marii si sa se delecteze cu muzica live la restaurantul cu specific international Le Gaga Mamaia.

Seara va continua cu difuzarea meciului Brazilia- Croatia, ce va putea fi urmarit incepand cu ora ora 23.00, la cinematograful special amenajat pe piscina Le Gaga. In fiecare zi, meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal 2014 vor fi difuzate pe singurul cinematograf in aer liber din Mamaia - Le Gaga Pool Cinema.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod