Dinner In The Sky România găzduiește, în premieră, prima piesă de teatru jucată la 50 metri înălțime

Dinner in the Sky revine în acest sfârșit de vară, pe 28-30 august, în Piața George Enescu (Piața Revoluției), sub titulatura Bucharest In The Sky, cu aceeași atmosferă inedită, dar și cu noi surprize pentru cei care își doresc să se bucure de o seară la înălțime. În premieră, piesa de teatru ,,Te iubesc! Te iubesc?”, regizată de Chris Simion, va fi jucată pe platforma Dinner In The Sky pe 30 august, în Piața Revoluției. Primarul General al Bucureștiului, Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu va deschide oficial Bucharest In The Sky, vineri, 28 august, ora 15:00.
Partenerul fine dining al Bucharest In The Sky este Athenee Palace Hilton București, prin Chef Chaiyasith Srichom și Chef Marco Magri. “Suntem încântați să fim primul hotel care oferă serviciile de catering pentru Dinner In The Sky. Am organizat evenimente de până la 2000 de persoane la Palatul Parlamentului, în locații neconvenționale din București sau la 400 km distanță de noi, însă de fiecare dată la nivelul solului. Așteptăm cu nerăbdare să depășim orice limită; de data aceasta să mutăm excelența în aer”. Freek Valk, Directorul de Operațiuni Athenee Palace Hilton.

În premieră mondială, pe 30 august, platforma Dinner In The Sky va găzdui prima piesă de teatru jucată la înălțime, „Te iubesc! Te iubesc?”, în regia lui Chris Simion.
,,Superbul concept Dinner In The Sky îmi dă ocazia să fac Theatre In The Sky și asta în spiritul meu! Ca să-ți rămână în minte un spectacol, trebuie să fie mai mult decât divertisment, trebuie să fie o EXPERIENȚĂ. Veniți să trăim împreună această minunată experiență la înălțime! La propriu și la figurat!”, declară Chris Simion.

„ Una dintre principalele dorințe ale Dinner In The Sky România este să contribuie la poziționarea Bucureștiului ( României) pe harta celor mai ofertante capitale europene din punct de vedere turistic. În acest scop, am creat evenimentul Bucharest In The Sky, cu susținerea Primăriei Generale a Bucureștiului. Avem șansa ca, alături de regizorul Chris Simion, să oferim o premieră mondială publicului din România: prima piesă de teatru jucată la 50 metri înălțime.
Suntem siguri că vom oferi o experiență de neuitat primilor 22 de oaspeți care vor urca alături de noi în acest cadru de excepție.”
, declară Ovidiu Barbier, Manager Dinner In The Sky România.

„În activitatea noastră încercăm mereu să ridicăm Bucureștiul la nivelul turistic al altor capitale europene. Dinner In The Sky România este una dintre principalele atracții propuse turiștilor străini în pachetele noastre turistice. De această dată, Bucharest In The Sky este un produs care însumează perfect calitățile capitalei noastre: frumusețe, distracție, istorie.”, declară Oana Pricop, Managing Partner Free Spirit Travel, partener permanent al Dinner In The Sky România.

Locurile pot fi rezervate exclusiv pe site-ul www.dinnerinthesky.ro și vor fi înregistrate în ordinea înscrierilor.
Având în vedere că este un eveniment cu locuri limitate, plata se face în avans. Toți participanții vor fi primiți într-un lounge de lux unde vor face “check-in-ul”, vor fi conduși de stewardese către poarta de îmbarcare, de unde își vor lua zborul spre culmile deliciului culinar suprem.
 
La bordul platformei Dinner In The Sky va urca dl. Adrian MAJURU, directorul Muzeului Municipiului Bucuresti, care va prezenta oaspeților pe scurt istoria Palatului Regal, Ateneului și a altor clădiri reprezentative din zonă, într-o lecție de istorie itinerantă, asezonată cu un vin de bună calitate și cu muzică de fundal a Bucureștiului de altădată. De asemenea, în mijlocul mesei va fi și somelierul Sergiu Nedelea, care va îmbina prezentarea vinului cu povestea Bucureștiului interbelic, precum și Alexandra Violin care va delecta publicul cu 2 melodii vechi, celebre, interpretate la vioară.

Preturile sunt următoarele: Dinner In The Sky – 650 lei/persoană, Breakfast In The Sky 350lei/persoană, Bucureștiul Interbelic – 450 lei/persoană, Theatre In The Sky – 650 lei/persoană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod