DEXTER TREBUIE SĂ ÎȘI ÎNFRUNTE PROPRIUL TRECUT ÎN ULTIMUL SEZON AL SERIALULUI

VINERI, 12 SEPTEMBRIE, ÎN PREMIERĂ LA UNIVERSAL CHANNEL
Sezonul opt al serialului Dexter – care debutează, în premieră la Universal Channel, cu două episoade difuzate vineri, 12 septembrie, la ora 00:00 - începe la şase luni de la uciderea lui LaGuerta, când Dexter încă are probleme în a-şi administra viaţa în postura de frate, tătic şi ucigaş în serie. În timp ce Deb se chinuie în legătură cu consecinţele acţiunilor sale, o femeie misterioasă colaborează cu Miami Metro, oferind poliţiei informaţii la prima mână despre trecutul lui Dexter.

Sezonul al optulea din Dexter este și ultimul.
În rolul principal apare Michael C. Hall, alături de care mai joacă Jennifer Carpenter, Desmond Harrington, C.S. Lee, Aimee Garcia, David Zayas şi James Remar. Invitați speciali în acest sezon sunt Charlotte Rampling, în rolul Dr. Evelyn Vogel și Yvonne Strahovski, în rolul lui Hannah McKay.

Serialul în urmărește pe Dexter (Michael C. Hall), care lucrează pentru Miami Metro Police Department (o organizație fictivă, inspirată de Miami-Dade Police Department, existentă în realitate), care duce, în același timp, și o viață secretă, pe cea a unui criminal în serie.
Acțiunea serialului este plasată în Miami. Primul sezon al serialului a avut la bază romanul Darkly Dreaming Dexter, scris de Jeff Lindsay și adaptat pentru televiziune de James Manos, Jr., care semnează primul episod.

Nu uitați: sezonul 8 al serialului Dexter începe cu două episoade difuzate în premieră vineri, 12 septembrie, la ora 00:00, numai la Universal Channel. În fiecare vineri vor fi difuzate câte două episoade, începând cu ora 00:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod