Desperados aduce petrecerile nebune pe pârtiile din Sinaia la Desperados Wild Apres-Ski

Anul trecut, Desperados a declanșat petrecerile urbane. În sezonul cald, a activat comunitățile de wake, kite și enduro și a organizat cele mai wild petreceri. Acum continuă seria petrecerilor neconvenționale și îi provoacă pe iubitorii de distracție la un weekend cu gust de tequila. Pe 21 februarie, cele două baruri H2O din Sinaia (Gondolă și Valea Soarelui) vor fi, pe rând, centre ale distracției fără limite pentru pasionații de sporturi de iarnă la Desperados Wild Apres Ski.
Petrecerea începe la 11:00 dimineața sus la cota 1700, în Après-ski Bar H2O Valea Soarelui, un moment perfect de relaxare între două coborâri. O echipă de filmare va fi cu ochii pe cei mai talentați rideri, pregătiți să prindă pe cameră câteva trick-uri și coborâri spectaculoase. Cei care vor să ia o pauză de la frig sunt invitați să se încălzească pe muzica pusă de DJ Luca și să concureze cu dansatoarele profesioniste. Barmanii vor pune la cale un Bar Flair Show?

După-amiaza, petrecerea coboară spre oraș – de la 16:00 la 20:00, Desperados și prietenii se opresc în Apres-Ski Bar H2O de la Gondolă.
DJ Pin Pin întreține atmosfera pentru cei care au terminat ziua de schi și vor doar să se relaxeze, timp în care pe terasa H2O provocările Desperados continuă – oare câte beri cu aromă de tequila vor fi eliberate din peretele de gheață?

În plus, Desperados a pregătit multe surprize pentru cei care demonstrează că au în sânge spiritul wild. Pentru cei mai curajoși dintre ei, distracția nu se termină aici. Mai multe detalii vor primi chiar la fața locului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod