Desperados a dezlantuit prima petrecere salbatica a sezonului la Wild Wake Party

In acest weekend, unii dintre cei mai renumiti wakeboarderi au facut valuri pe Lacul Snagov.

Desperados, berea cu gust de tequila care aduce la viata spiritul wild, a sarbatorit primul weekend al verii pe lacul Snagov cu un eveniment iesit din tipare si plin de adrenalina. Desperados Wild Wake i-a adus laolalta pe toti cei care au un stil de viata nonconformist, invitandu-i sa participe la ceea ce ar fi fost o zi linistita pe pontonul Dolce Vita. In schimb, publicul a avut parte de un show uimitor de wakeboarding, urmat de un party de zi pe vapor, tatuaje si hairstyle-uri salbatice.Desperados si-a incurajat consumatorii sa faca un pas inainte si sa traiasca o experienta intensa participand la unul dintre cele mai wild start-uri ale sezonului de petreceri. Show-ul de wakeboarding a fost pus in miscare de unii dintre cei mai buni rideri ai momentului: Bakro-Nagy Balazs din Ungaria, Ciprian Trifan din Romania si Samuel Le Torriellec, un bucatar francez cu pasiuni extravagante.

Evenimentul a inceput cu sesiunile de wakeboarding ale celor 3 rideri profesionisti.

Toti au fost incurajati chiar in mijlocul lacului, acolo unde o petrecere pe vapor a fost epicentrul distractiei si libertatii. Sunetul incredibil a fost asigurat de Electrocord Crew - NotSoCommon Dj si Bogdan Popoiag.Desperados Wild Wake reprezinta inceputul unei serii de evenimente care declanseaza, intensifica si duc mai departe spiritul wild.

Pentru toti nonconformistii care isi depasesc mereu limitele pentru a evada din rutina zilnica si a-si trai viata la maxim, Desperados va continua da recreeze pattern-urile traditionale ale distractiei, oferind experiente de neuitat.

Desperados este berea cu gust de tequila cu o savoare care aduce la viata spiritul wild si activeaza petrecerile salbatice.
Gustul de tequila transforma Desperados intr-un declansator de petreceri si un simbol al distractiei. Cu gustul sau unic, Desperados e o bautura racoritoare, perfecta pentru un stil de viata intens si plin de neprevazut.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod