Designerul Claudia Rawlings a adus pentru prima oara in public pretioasa rochie, vedeta a colectiei Forget me not, creata dintr-un material de peste 100 de ani

Vedeta de televiziune Cristina Herea a purtat pentru prima oara in public celebra rochie din colectia Forget me not, lansata de creatoarea Claudia Rawlings la Bucuresti.
Intr-o  atmosfera exclusivista  si eleganta,  oferita de InSpayer in centrul Bucurestiului,   designerul  Claudia Rawlings a prezentat o colectie inedita, aflata la imbinarea a doua lumi .

Forget me not   aduce in acelasi loc cele doua lumi  ale creatoarei, absolventa a  University of Kent (Marea Britanie) cu specializarile  Design Vestimentar si  Textile. Lumea teatrului englez, cu accente Shakespeariene,  de la Globe Theather sau  Royal Opera din Londra  -  colaborari ale creatoarei in ultimii ani -  si motivele florale  traditionale romanesti.
Motivele florale vin din Bucovina mamei  si din Teleorman , din locurile  copilariei alaturi de bunicii  din Romania.

O imbinare de Etno  Floral cu Teatru Medieval Britanic,  colectia Forget me not  devine practic lansarea brandului Claudia Rawlings in Romania, la doi ani dupa ce creatoarea a inaugurat biroul de la Bucuresti.

Alaturi de media si jurnalistii de moda,  vedete de televiziune sau artisti,  s-au aflat si ASR Printesa Lia de Romania si ASR Printul Paul de Romania.

Claudia Rawlings  isi doreste  ca   “ si in Romania sa avem  evenimente de moda care sa aduca ultimele trenduri ,dar cu o amprenta personala a creatorului.  Moda inseamna creatie si nu doar copierea unor modele usor modificate.
Materialele si imbinarea lor conteaza foarte mult, iar doamnele este firesc sa isi poata permita sa poarte creatii unicat care sa le puna in valoare feminitatea si eleganta, indiferent de buget”

Ovidiu Lipan Tandarica s-a aratat  incantat de texturi si de combinatia de materiale si – bineinteles – nu a pierdut ocazia sa pozeze alaturi de frumoasele manechine ce au prezentat colectia Forget me not.

O colectie cu totul aparte, o creatoare ce alatura doua lumi asimilate in profunzime si aduse acum catre public printr-o  imbinare cu totul deosebita intre culturi, sentimente si  texturi, transportandu-ne intr-o atmosfera de basm.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod