Descopera un nou showrrom dedicat fitness-ului, JUSTFit powered by KETTLER!

Wellness Solutions, importatorul oficial KETTLER in Romania a inaugurat un showroom unic de prezentare si vanzare, in Bucuresti - JUSTFit powered by KETTLER.
Situat pe Calea Mosilor nr. 225, pe o suprafata de aproximativ 200 de metri patrati, JUSTFit powered by KETTLER este un concept inovativ dedicat fitness-ului si wellness-ului. Situat intr-un spatiu cu design modern, acesta adaposteste sute de produse, echipamente si accesorii moderne dedicate sportului si activitatilor fizice. Nascut din nevoia din ce in ce mai mare de echipamente de fitness de calitate si de solutii pentru imbunatatirea calitatii vietii, showroom-ul dispune de specialisti in fitness si nutritie, disponibili sa asculte nevoile clientilor si sa le ofere cele mai bune servicii inainte si post vanzare.

Gama de produse KETTLER include echipamente de fitness pentru antrenamentul zilnic realizat acasa (biciclete eliptice, benzi de alergat, banci multifunctionale, statii de antrenament), biciclete (inclusiv modele de oras si biciclete electrice), mese de tenis (echipamente de calitate si accesorii), jucarii pentru copii pentru un stil de viata activ (jucarii pe roti, articole pentru locurile de joaca), accesorii pentru echilibru, antrenament si forta si echipamente adaptate cerintelor diverselor grupuri-tinta.

Pe langa KETTLER, liderul la nivel mondial in echipamente de fitness, showroom-ul aduna cele mai renumite branduri din categoriile fitness si performanta fizica: SKLZ, Everlast, Optimum Nutrition, Pro Nutrition, BSN, Power Bar si Polar.
Un plus de diversitate este adus de brand-ul premium BODY ACTION, una dintre cele mai puternice marci de haine sport, destinat consumatorului modern care doreste sa se diferentieze prin stil si autenticitate. Infiintat in 1994, BODY ACTION se extinde continuu pe majoritatea pietelor internationale, prin magazine exclusive in SUA, Emiratele Arabe Unite, Finlanda, Grecia, Suedia.

SKLZ se concentreaza pe transformarea conceptelor inovatoare in biomecanica si recuperare in echipament sportiv eficient, ce ajuta sportivii sa-si atinga potentialul maxim.
SKLZ a intrat pe piata europeana in 2010 cu o gama larga de echipamente si accesorii de antrenament pentru toate sporturile care conteaza: performanta fizica, fotbal, baschet, tenis, volei, golf, etc.

Te asteptam in JUSTFit  powered by KETTLER, situat in Calea Mosilor  nr. 225 pentru a descoperi produsele acestor branduri de top, la preturi competitive. Produsele KETTLER sunt disponibile si in showroomul din Str. Occidentului nr. 3, in magazinele partenere, si pe site-ul www.kettler.ro.

Nu rata concursul tombola! Orice persoana de peste 18 ani poate participa la tombola al carui premiu este o bicileta de exercitii Kettler GIRO P.
Te poti inscrie pana la data de 17 aprilie pe site-ul www.kettler.ro sau direct in showoomul JUSTFit. Extragerea va avea loc pe 18 aprilie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod