Deschidere oficială SMUGGLER – CONCEPT STORE

Smuggler, un concept store cu produse de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii cu accente scandinave, s-a lansat miercuri, 29 octombrie 2014, în ambianţa relaxantă a clădirii istorice de pe Calea Dorobanţilor 16.
Smuggler înseamnă stil prin atitudine

Magazinul reuneşte o gamă largă de branduri, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi,  oferindu-le o mare varietate de produse de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii, ideale pentru cei care îşi doresc o garderobă la modă, sofisticată, dar totodată confortabilă.

“De astăzi urăm bun venit unui concept store deosebit care găzduieşte câteva branduri scandinave renumite, adresate celor care preferă un look aparte, un strop de extravaganţă, dar şi confort si lejeritate, la preţuri foarte avantajoase.
Magazinul pune în valoare o superbă clădire istorică a familiei Brătianu, cu locuri de parcare uşor accesibile. Smuggler este un MUST VISIT pentru o experienţă de shopping.”, a declarat Florin Crisan, antreprenor la Smuggler.

Smuggler se diferenţiează prin raportul calitate-preţ foarte bun

Punând la dispoziţia clienţilor colecţii de top de la Jack&Jones, Vero Moda, Selected Femme/Homme, Only şi altele, Smuggler oferă cumpărătorului posibilitatea unei sesiuni de shopping uşor de adaptat oricărui buget şi oricăror preferinţe, cu piese vestimentare premium şi vintage din materiale superioare, cât şi piese de inspiraţie retro, americană sau rock’n roll.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod