Demonstrații de dresaj şi prezentări inedite de rase la cea de-a doua ediție DogFest

Royal Canin organizează, în luna septembrie, în cinci magazine Hornbach, cea de-a doua ediție a evenimentului DogFest, dedicat tuturor cățeilor care nu se tem să își demonstreze agilitatea.
Câinii împreună cu stăpânii lor sunt așteptați, începând cu ora 11:00, să se distreze pe traseul cu obstacole şi să participe la concursul agility. Bineînţeles, Royal Canin a pregătit premii atractive pentru toți curajoșii. Totodată, în cadrul evenimentului, participanții vor vedea demonstrații de dresaj deosebite și o prezentare inedită de rase.

În plus, în fiecare dintre magazinele în care se desfășoară evenimentul, vineri, între orele 16:00-20:00, și sâmbătă-duminică, între orele 11:00-17:00, la rafturile cu hrană pentru animale Royal Canin, vă va așteapta un consultant specializat.
Acesta va oferi proprietarilor sfaturi și informații utile despre hrana adecvată fiecărei rase, precum și despre nevoile specifice ale fiecărui câine sau pisică.    
 

Programul DogFest este următorul:

13 septembrie – Hornbach Balotești

14 septembrie – Hornbach Brașov

20 septembrie – Hornbach Timișoara

27 septembrie – Hornbach Berceni

28 septembrie – Hornbach Militari


Prima ediție DogFest a adunat peste 200 de proprietari alături de patrupedele lor, care s-au bucurat de o zi minunată în compania câinilor lor, s-au întrecut și s-au distrat în cadrul competițiilor inedite.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod