Delia, Andreea Banica si Sore, fotografii controversate pentru a castiga la Media Music Awards!

Delia Matache, Andreea Banica si Sore se numara printre artistii care au sanse anul acesta sa castige premiul Fans Like Award la prestigioasa ceremonie Media Music Awards ce va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu.
Artistele isi indeamna fanii sa le voteze pe pagina de Facebook oficiala a evenimentului, postand pe conturile lor fotografii controversate ce au generat zeci de mii de likeuri si sute de comentarii.

Delia a publicat o fotografie in care fumeaza o tigara spunand: „Vot, vot, vot la Media Music Awards, categoria Fans Like Award!”. Sore, la randul ei, a mizat pe o fotografie in care tine relaxata un pahar cu vin rosu, mentionand: „E randul vostru sa faceti legea in muzica. Sarbatorim impreuna daca voi castiga Fans Like Award, numai si numai datorita voua!”.
In schimb, Andreea Banica a mizat pe o imagine sexy, aparand intr-un costum de baie imprimat cu un chipul unui tigru feroce si spunand „Prietenii la nevoie se cunosc! Un vot de la voi pentru fata voastra (adica eu) conteaza!”. Artistele le-au recomandat fanilor intre pe adresa https://www.facebook.com/MediaMusicAwards/app_126231547426086 pentru a le vota.

Pentru “Fans Like Award” se lupta 55 de nume celebre inscrise in competitie.

3 Sud-Est, Akcent, Alb Negru, Alex Velea, Alexandra Stan, Alina Eremia, Anna Lesko, Anda Adam, Andra, Andreea Balan, Andreea Banica, Antonia, BUG Mafia, Cabron, Cargo, Connect-R, Corina, CRBL, Delia, Deliric, Deepcentral, DJ Project & Adela Popescu, Dj Rynno & Sylvia, Dj Sava & Raluka, DOC, Edward Maya, Elena Gheorghe, Ellie White, Fly Project, Giulia, Grasu XXL, Guess Who, Holograf, Horia Brenciu, Inna, Kamelia, Lidia Buble, Lora, Loredana Groza, Marius Moga, Matteo, Maxim, Maximilian, Nicole Cherry, Oana Radu, Parazitii, Puya, Ruby, Smiley, Sore, Stefan Banica, Voltaj, VAMA, Vunk, What's UP sunt care au ocazia sa castige mult ravnitul premiu.
Fanii lor ii pot vota accesand direct https://www.facebook.com/MediaMusicAwards/app_126231547426086. 

“Fans Like Award” este singura categorie de la Media Music Awards la care publicul poate vota. Nominalizatii si castigatorii celorlalte categorii sunt decisi in functie de numarul de difuzari media din anul precedent, la radio, TV sau internet, pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest. Castigatorii sunt premiati astfel in mod transparent, difuzarile media reprezentand un real barometru al popularitatii lor si a pieselor lansate.

Anul trecut, la Media Music Awards, “Fans Like Award” a fost “impartit” de doi castigatori: Connect-R si LaLa Band.

Media Music Awards 2014 va avea loc pe 18 septembrie, in Piata Mare din Sibiu.
Peste 30.000 de oameni sunt asteptati sa ia parte la cea mai importanta gala de premii din industria muzicala romaneasca, singura la care publicul are intrare libera.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod