DELAIN si Battle Beast vor canta alaturi de SABATON, pe 27 ianuarie la Bucuresti

Trupa olandeza DELAIN si finlandezii de la BATTLE BEAST vor urca pe scena alaturi de SABATON, la Bucuresti, urmand ca inca doua nume locale sa fie anuntate cat de curand, pentru a completa afisul.
Va reamintim ca eroii suedezi de la SABATON vor cuceri Romania, in data de 27 ianuarie, la Turbohalle. Una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal si heavy metal, SABATON ajunge la Bucuresti pentru lansarea noului album HEROES, in cadrul unui concert extraodinar marca METALHEAD!

DELAIN este o trupa olandeza de simfonic-metal formata in 2002, de catre fostul membru Within Temptation, Martijn Westerholt, alaturi de Charlotte Wessels. Dupa ce au semnat, in 2005, cu RoadRunner Records si au inregistrat primul lor album "Lucidity", povestea DELAIN a capatat din ce in ce mai multa atentie pe tot globul, mai ales ca pe acest prim album i-au avut ca invitati pe Marco Hietala de la Nightwish/Tarot, pe Liv Kristine de la Leave's Eyes si pe Sharon Den Adel de la Witin Temptation.
Au umrmat incet incet "April Rain", "We are the Others" si "Interlude", dar si cel mai recent album "The Human Contradiction", lansat in 2014. Pe 27 ianuarie, in Turbohalle, DELAIN vor promova piese de pe noul album, iar setlistul va fi completat si de piesele lor celebre precum: "April Rain", "Get The Devil Out Of Me", "See Me in The Shadow" sau "(Deep)Frozen".

BATTLE BEAST sunt o trupa finlandeza de heavy/power metal fondata in Helsinki in 2008. Cu doua albume la activ si un contract cu Warner Music / Nuclear Blast.  BATTLE BEAST si-a pus numele pe afisele celor mai importante festivaluri europene si a fost in turneu cu nume grele precum Powerwolf sau U.D.O. In 2014 trupa chiar a fost nominalizata la cel mai bun album finlandez la Emma Gaala Awards.

Facebook Event: www.facebook.com/events/302822909877204/

Biletele la Heroes Circle si cele la oferta speciala la 55 de lei se termina repede, organizatorii estimand ca aceste doua categoii vor fi sold out curand.
Tocmai de aceea, pentru a pastra un control total asupra biletelor, Heroes Circle este acum disponibil doar online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet (magazinele UMAN, Senia, Perfect Tour - www.iabilet.ro/retea)

Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015! Cei prezenti la concert vor afla, in premiera, ce trupe vor participa la editia din 2015 a festivalului si vor avea parte de reduceri la bilete si alte surprize.

Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, HEROES, dar si hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.

De cativa ani, suedezii sunt cap de afis la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume.
Recent, in Polonia, la Woodstock Open Air Festival, Sabaton au cantat in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida "Swedish Empire Live".

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro, precum si in retelele clasice fizice precum Magazinele Uman, Senia, Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Orange, Posta Romana etc..

Acestea pot fi procurate la urmatoarele preturi:

-          55 de lei – Oferta speciala pentru primele 100 de bilete

-          85 de lei – Heroes Circle in fata scenei – doar 200 de locuri cu poster inclus - in numar limitat doar pe iabilet.ro si in reteaua IaBIlet

Dupa epuizarea acestora, preturile vor fi:

Acces General

-          65 de lei pana pe 15 octombrie

-          75 de lei pana pe 15 ianuarie

-          85 de lei dupa 15 ianuarie si in ziua concertului la intrare

Un eveniment oferit de METALHEAD si Ciuc Premium

Recomandat de ROCK FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod