Deco Box și MaiMultVerde, parteneri în campania “Primul meu brad eco”

Deco Box, alături de Asociația MaiMultVerde anunță campania “Primul meu brad eco” ce va avea loc pe toată durata lunii decembrie.
“Pentru că suntem în apropierea sărbătorilor de iarnă și pentru că mereu ne dorim să oferim ceva cât mai creativ celor dragi, Deco Box a pregătit o colecție de cadouri eco sub umbrela unei campanii de responsabilitate socială, alături de Asociația MaiMultVerde. Cu fiecare brăduț achiziționat, un procent de 5% din prețul acestuia va fi direcționat către Asociație pentru plantarea de copaci prin programele de voluntariat. Mi-aș dori să reușim să plantăm o pădure întreagă, pădurea Deco Box” a declarat Liliana Stoica, artist și co-fondator Deco Box.

Creați din lemn reciclat 100 %, braduții Deco Box sunt disponibili într-o varietate de culori pastelate, în combinații de alb și verde, roz, portocaliu sau albastru și au un design unic, cu o patină vintage.
Pictați manual în acrilic, cu dimensiuni de 50x35cm și 60x40cm vor avea un preț cuprins între 160 și 200 de lei.

Brăduții Deco Box vor fi disponibili pe toată durata lunii decembrie în rețeaua librăriilor Cărturești din București din locațiile Arthur Verona, Promenada și Băneasa Shopping City, precum și online, prin pagina de Facebook https://www.facebook.com/decobox.ro și magazinul online MaiMultVerde http://shop.maimultverde.ro/  

Doar în librăriile Cărturești vor fi disponibile spre vânzare și celelalte produse din colecția Deco Box precum tablourile mozaic, suporturile de lumânări sau de cărți de vizită, realizate tot din lemn reciclat, recondiționat și pictat, fiind o alternativă la cadourile clasice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod