Decide castigatorul unui show unic in Romania: “Who`s King in Public SpeaKING”!

Duminica, pe data de 24 mai, la Phoenicia Grand Hotel, are loc “Who`s King in Public SpeaKING”, un eveniment de public speaking unic in Romania si primul eveniment de acest gen. Evenimentul este organizat de compania de training Self Trust Academy si este creat urmand conceptul show-urilor TV live, asa cum este “Vocea Romaniei”, in care concurentii se “intrec live in speech-uri”, iar publicul si juriul decid pe loc cine merge mai departe.

“Who`s King in Public SpeaKING” este o competitie in premiera, in care 16 manageri de top, antreprenori si prefesionisti din diverse industrii, antrenati de echipa Self Trust Academy se dueleaza pentru marele trofeu: cel mai bun speaker! Participantii vor arata cat de repede poate avea loc de la 0 experienta in discurs public la lideri care cuceresc scena si captiveaza audienta!

In prima etapa, cei 16 concurenti vor sustine cate un speech pe o tema anterior stabilita, iar, publicul, alaturi de juriul format din experti in comunicare si dictie va hotari cine sunt cei 8 participanti care isi continua drumul spre marele premiu.

Cea de-a doua proba va testa spontaneitatea si creativitatea: cei 8 concurenti vor sustine speech-uri spontane, pe teme propuse de audienta. Cei mai buni 4 concurenti alesi vor ajunge in marea Finala, care le va pune la incercare toate abilitatile de care are nevoie un speaker de top: provocarea celor 4 finalisti va fi de a sustine un speech spontan, folosind nu unul, ci mai multe cuvinte propuse de audienta.

Publicul si juriul vor stabili marele castigator al trofeului “Who`s King in Public SpeaKING”.



4 MOTIVE SA PARTICIPI LA “WHO`S KING IN PUBLIC SPEAKING”:

INSPIRATIE & MOTIVATIE
Vei asista la cresterea spectaculoasa a unor lideri autentici, care te vor inspira sa-ti depasesti limitele si sa devii mai increzator in propriile forte, dar si sa-ti imbunatatesti abilitatile de vorbire in public

INFORMATIE DE CALITATE
Vei avea parte de un training cu informatie relevanta despre public speaking si vanzari oferit de Self Trust Academy

ENTERTAINMENT
Vei petrece o duminica altfel si vei asista la un show unic in Romania! Spectacolul va fi asigurat de concurentii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King in Public Speaking”, iar cel care va decide castigatorul vei fi chiar tu!

NETWORKING
Vei cunoaste alti profesionisti din domenii diverse, interesati, ca si tine, de dezvoltare personala.

Printre participanti se numara antreprenori, manageri, oameni de marketing si media, directori de resurse umane, directori de vanzari.

Programul evenimentului este urmatorul:
09:30 - 10:45 - Inregistrare participanti + Welcome Coffee
10:45 - 11:00 - Intro Speech
11:00 - 12:00 - Runda 1 - 8 speech-uri pregatite (Partea I)
12:00 - 12:15 - Coffee Break si Networking
12:15 - 13:15 - Runda 1 - 8 speech-uri pregatite (Partea a II-a)
                        Alegerea Speakerilor care merg in Runda 2
13:15 - 14:15 - Pauza de masa
14:15 - 15:15 - Runda 2 - 8 Speech-uri spontane
                        Alegerea Speakerilor care merg in Finala
15:15 - 15:30 - Coffee Break si Networking
15:30 - 17:00 - Finala - 4 Speech-uri Mix:t Pregatit + Spontan
                        Workshop de Public Speaking: Alin Comsa si Andrei Dunuta
                        Premiere

Evenimentul este organizat de compania de training Self Trust Academy si va avea loc pe data de 24 mai, la Phoenicia Grand Hotel (Bdul.
Alexandru Serbanescu, Nr. 87).  Mai multe detalii si inscrieri pe www.selftrustacademy.ro

Self Trust Academy este o companie de  training axata pe vanzari, public speaking, leadership si dezvoltare personala, fondata de trainerii Alin Comșa si Andrei Dunuță. Unul dintre cursurile emblema Self Trust Academy este “Nu am Venit sa Tin un Discurs”, un curs unic de public speaking si vanzari, care foloseste o metoda inovativa de invatare – filmarea incrucisata. Alte cursuri: “Charisma”, workshop prin care cursantii isi descopera, pas cu pas, prin exercitii practice, calitatile pe care trebuie sa le dezvolte pentru a-si redobandi carisma; “Excelenta in vanzari”, ofera tehnici eficiente pentru a deveni vanzatori extraordinari; - Ce vor bărbații. De fapt - un workshop onest pentru doamne și domnisoare despre psihologia masculină si comunicarea eficientă cu un bărbat; Elevator speech - tehnica de a prezenta ideea, proiectul sau afacerea într-un mod captivant, în doar 60 de secunde; “I CAN”, workshop de transformare personala pentru a te programa pentru succes.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod