De Ziua Mondială a Apei, Amway recomandă sistemul de tratare a apei eSpring™

eSpring™ este cel mai bine vândut sistem casnic de tratare a apei din lume[1].
Îți poți imagina o lume fără acces la apă potabilă sigură și curată? Aceasta este, de fapt, o realitate pentru millioane de oameni din întreaga lume. În fiecare an, pe data de 22 martie, Ziua Mondială a Apei ne reamintește cât de importantă este apa potabilă în viața noastră, și de altfel cât de limitate sunt resursele naturale.

Conform unor date statistice recente[2], cel puțin 1.8 miliarde de oameni beau apă contaminată, livrată prin intermediul unor sisteme de instalații sanitare neadecvate.
 

Pentru a folosi apa în mod responsabil, Amway recomandă sistemul de tratare a apei eSpring™, cel mai bine vândut sistem casnic de tratare a apei[3]. Acesta  poate elimina peste 160 de agenți de contaminare din apa potabilă, dintre care 145 cu potențial nociv asupra sănătății,  ceea ce înseamnă peste 99,99% dintre bacteriile patogene. În același timp, sistemul permite trecerea mineralelor benefice, cum ar fi calciul, magneziul şi fluorul.

Sistemul eSpring™ combină mai multe tehnologii testate, de ultimă generație: Blocul brevetat* de carbon filtrează particulele insolubile, iar lampa cu ultraviolete distruge viruşii şi microorganismele, oferind o apă mai curată, mai limpede şi de mai bună calitate, direct de la robinet.

Inteligent și elegant, sistemul eSpring™ funcționează la presiunea normală a apei din gospodării.
Filtrul poate trata apa pentru băut și gătit folosită de o familie de 6 persoane timp de 1 an sau o cantitate de 5.000 de litri, în funcție de condițiile de utilizare. eSpring are un sistem electronic de avertizare care se activeaza automat când trebuie  înlocuit filtrul și se resetează atunci când se instalează un filtru nou.

Amway a introdus primul sistem de tratare a apei în 1984. În ultimii 30 de ani, designul avansat și calitățile excepționale au transformat eSpring™ într-un produs dorit în orice bucătărie.
Sistemul de tratare a apei eSpring™ reprezintă un pas imens în direcția unei ape potabile mai sigură și mai curată, accesibilă direct de la robinet.

Sistemul de tratare a apei eSpring™ este vândut exclusiv prin intermediul rețelei de Întreprinzători Privați Amway. Pentru mai multe informații sau pentru a localiza un Întreprinzător Privat Amway, vă rugăm accesați amway.ro.

Pentru mai multe informații despre sistemul de tratare a Apei eSpring™, va rugăm vizitați:

https://www.amway.ro/marcile-noastre/espring-ro

 

[1] Conform studiului de piață Verify Market realizat în 2012

[2] Sursa www.unwater.org

[3] Conform studiului de piață Verify Market realizat în 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod