De St. Patrick, Guiness dă startul unei săptamâni în spirit irlandez în România

Anul acesta, Guinness, berea stout numărul 1 în lume, te invită din nou să petreci ca un irlandez cu ocazia St. Patrick’s Day! De data aceasta, petrecerile se vor ţine lanţ, timp de o săptămână întreagă, între 14 şi 20 martie, când Guinness organizează St. Patrick’s Week. Astfel, Guinness va aduce spiritul petrecerilor irlandeze în România, organizând cele mai ”verzi” experiențe în puburile partenere din România!

Prin sloganul campaniei ”Sărbătorește St. Patrick’s Week ca un irlandez”, Guinness lansează încă o dată provocarea iubitorilor de bere din România de a-și activa spiritul irlandez de petrecere și bună-dispoziție. Astfel, bere stout numărul 1 în lume a pregătit o serie de acțiuni menite să introducă românii în atmosfera irlandeză, oferindu-le premisele unei săptămâni de neuitat – parade, muzică tradițională, spiriduși, o aplicație mobilă, dar și premii-surpriză pentru consumatori.


“Continuăm tradiția și in 2016! Îi așteptăm pe toți iubitorii de Guinness să ciocnească pinturile de bere în cinstea lui St.

Patrick şi să sărbătorească prietenia şi buna dispoziţie, petrecând ca irlandezii adevăraţi! În plus, consumatorii fideli Guinness vor putea folosi noua aplicație mobilă Harpeteer, pe care o lansăm chiar de St. Patrick’s Day. Harpeteer este mai mult decât o aplicație, este de fapt o invitație la fidelitate și chiar o ocazie de a experimenta universul Guinness pe viu, în celebra fabrică de bere din Dublin!”, a spus Paul Markovits, Vice-Președinte Marketing URBB.


Guinness a pregătit o serie de surprize pentru amatorii de distracție din mai multe orașe din România, printre care București, Braşov, Constanţa, Iaşi, Oradea, Sibiu și Galați.

Pe lângă distracția garantată, alături de prieteni, fanii vor avea posibilitatea de a câştiga pe loc unul dintre miile de premii puse la dispoziție de Guinness în puburile partenere.


În Saint Patrick’s Week, Centrul Vechi din București va vibra în ritmuri de cimpoaie și tobe, Guinness creând spațiul ideal pentru o sărbătoare ca în țara spiridușilor. Începând cu 17 martie, în fiecare seară de weekend (între 18:00-19:00), paradele speciale Guinness vor încânta trecătorii cu trupele de cimpoieri, mascotele Leprechaun, spiridușii și dansatorii irlandezi, iar concertele din puburile partenere vor continua petrecerea.


La fel ca peste tot în lume, și în România Guinness va fi prezent activ la toate manifestările oficiale organizate în Capitală în săptămâna irlandeză, cu ocazia St. Patrick’s Day.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod