De 10 ori în al 9-lea cer. Cloud No. 9 Pop-up Store, ediţie aniversară cu 50 de designeri şi multe vedete

Cloud No.9 Pop-Up Store aniversează 2 ani şi 10 ediţii, aşa ca eşti invitată la un maraton de shopping într-o atmosferă de sărbătoare.
Magazinul temporar Cloud No. 9 se redeschide, în weekendul 25-26 octombrie, la The Tube, pe strada Lipscani, 30-34, în Centrul Vechi.

Moon by Dana Rogoz şi Hard Coeur by Sore Mihalache deschid lista celor 50 de designeri români care te invită în raiul cumpărăturilor.

Ţi s-a pregătit, ca de fiecare dată, mix-ul perfect pentru 2 zile de shopping în al-9 lea cer: haine, pantofi, genţi şi bijuterii, în serie limitată sau unicat. Plus secţiunile speciale de cosmetice bio, art & deco şi delicaterie homemade.

Cloud No.9 recreează, astfel, pentru a zecea oară, decorul unui pop-up store neconvenţional, în care cumperi creaţii cu adevărat speciale, ale celor mai talentaţi designeri români.

Cloud No.
9 Pop-up Store te îmbie, la ediţie aniversară, cu zeci de premii din partea partenerilor şi a designerilor prezenţi la eveniment. Descoperă-le pe toate şi află cum le poţi câştiga pe www.facebook.com/cloud9magazine.
 
Cloud No. 9 Pop-up Store este deschis între orele 11.00 şi 19.00, iar intrarea este liberă!

Cloud No. 9 Pop-up Store este un proiect www.cloudnumber9.ro, susţinut şi recomandat de Dana Rogoz.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod