DAN-SILVIU BOERESCU lanseaza mai multe colectii de carte si o linie de almanahuri

Ziaristul si scriitorul DAN-SILVIU BOERESCU a incheiat un parteneriat cu Grupul Editorial Integral in urma caruia va prelua functia de Director Editorial.
In aceasta calitate, va dezvolta mai multe proiecte. Printre acestea se numara: coordonarea de colectii noi de carte, intre care prima – Tabloid; va lansa la Targul de Carte Bookfest 3 titluri (in fapt, colectia a debutat pe 6 aprilie cu volumul “Sex Selfie” - http://eintegral.ro/sex-selfie ); va mai demara colectii de carte pentru copii si adolescenti, colectii de carte culinara si  oenologica, o serie de carte istorica etc;  va promova tineri autori romani; va initia o serie de almanahuri si editii speciale; primele doua titluri se vor lansa pe 1 iunie – “Almanahul de vacanta” si “Almanahul pentru copii – Bucatarici”.

DAN-SILVIU BOERESCU a condus peste 20 de publicatii (intre care Playboy, Tabu, Pro TV Magazin, Bucataria pentru Toti) si a publicat 30 de volume, coordonand si mai multe colectii editoriale.
A realizat si prezentat emisiuni tv. A fondat si coordoneaza site-urile bucatarescu.ro si bucatarici.ro. Este seful Legatului Bucuresti al Ordinului European al Cavalerilor Vinului (OEVE) si Conseilleur Gastronomique al Chaine des Rotisseurs. A lansat conceptul de food and wine pairing “Continentele Gustului” la The Wine Bistro by Vinexpert.

EDITURA INTEGRAL s-a născut în 1994, la ințiativa lui Costel Postolache, co-fondator al editurii Nemira. Vreme de 20 de ani, Integral a publicat cărţi de poezie, lucrări academice, texte de referinţă privind istoria Balcanilor, romane, memorii și documentare, cărți pentru copii.
În 2014, editura s-a relansat prin proiectul Integral Educațional și a publicat 34 de titluri. www.eintegral.ro.
Din Grupul Editorial Integral mai fac parte editurile Nomina, Usborne, Scholastic si Sunrise, dar si edituri din Marea Britanie si Australia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod