Cyfer, maestrul interpretarii libere si al improvizatiei, vine In Pod la Historia!

Este cel mai apreciat chitarist al scenei Blues Rock din Romania, un impataimit al chitarei slide, cu o tehnica fluida si in acelasi timp foarte expresiva. Are un timbru vocal inconfundabil, baritonal, cu irizatii metalice. Cyfer vine miercuri, 19 februarie, In Pod la Historia, cu o experienta concertistica de peste zece ani.
Cyfer are o experienta concertistica de peste 10 ani si se afla intr-o permanenta cautare de natura estetica. Muzica lui acopera o gama variata de influente muzicale si este un amestec muzical eclectic, o imbinare armonioasa de elemente blues, ritmuri funk, structuri specifice muzicii alternative si sonoritati exotice.

Asimilabil „miscarii de rezistenta” din underground, muzicianul Cyfer reprezinta o voce distincta in peisajul muzical autohton, de la simplele note executate pe chitara, pana la productia finala a unui material audio.
Creativ si exuberant, Cyfer se remarca prin originalitatea compoziţiilor sale, prin diversitatea lor stilistica si prin calitatea reprezentatiilor sale live.

Anul 2009 coincide cu lansarea primului album de studio marca Cyfer, intitulat „Color”. Albumul „Color” este un produs unicat pe piata muzicala romaneasca, cu un stil muzical modern, apropiat genului world blues, caracterizat prin accente primare, bluesy-rock si secundare, orientale.

De-a lungul carierei a abordat genuri muzicale diferite, ca artist solo sau membru al unor trupe de blues-rock, Chicago blues si country-blues/americana: Cyfer’s Sin, Trenul de Noapte, Fernet Blues Company, Tennessee Rhythm Devils.
In adolescenta a evoluat in trupe de thrash si death metal: Abandon, Hodoronc Tronc.

Intrarea 15 lei

Rezervari la tel. 0722.626.043
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod